Två steg bakom… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Två steg bakom…

Hej!
Nu är vi tillbaka i stan igen och vi har pckat upp och slängt in tvätt och fixat sen vi kom hem. Och det bästa av allt. JAG HAR TAGIT EN LÅÅÅÅNG SKÖÖÖÖN VAAAARRRMM DUSCH! Lovely! Dagens golf gick inte fullt så bra, slutade på 27 starka pinnar med en birdie i ryggen! Jag var bara 0,5 meter från en HIO idag mina vänner, åh så gött det hade varit om den trillat i!! Menmen, jag är glad för det lilla..

Nu kanske ni undrar om rubriken? Jo idag spelade jag golf med R och hans polare och det är inte alls lika kul att spela ensam tjej med två grabbar för man ligger fan hela tiden två steg bakom. Man går mest med sig själv llixom.. De går till sin tee när de ska slå ut och man är själv, när de har slagit ut går man själv till röd tee och slår ut, så fort man slagit ut börjar de gå och man själv måste ner och lägga i klubban innan man hinner ta första steget och ser deras ryggar, phu. Så här ser det ut när man spelar en runda som ensam tjej med två grabbpolare:
Hohooo
Men på green hann jag minsann i kapp dem för det mesta! Idag var de inte fullt så snabba för de hade slängt ut sand över alla vilket var lite tråkigt eftersom jag tränade puttning som tusan på greenerna igår! Jaja, nu blir det vilopaus imorgon… Vet ni hur små mina golfskor är förresten?! De är rätt gamla nu och de är pyttepyttesmå, syns det?
Man får lite ont efter 18 hål. man orkar lixom inte hoppa på en runda till
Idag körde jag flätpr kors och tvärs för att hålla mitt bebishår borta från ögonen när jag spelade, det såg ut ungefär såhär

Nu ska vi dricka lite kaffe och fika och sen blir det till att hoppa i regnkläder och dra oss mot skansen där vi ska kolla in Ledin för TREDJE GÅNGEN denna sommaren!!!! OM det är hans sista konserter så har jag fasiken sett till att njuta av dem!!! Eller hur?!

//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.