Hemma efter en sommarkväll i solen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Hemma efter en sommarkväll i solen

Det blev inte så sent för jag missade skjutsen, attans! Nu är jag iaf hemma efter en jättetrevlig eftermiddag och kväll i solen!

Hej,
Nu är jag hemma till sporten med my babe! Hade inte planerat det riktigt så men så blev det! 7-kamp på Gröna Lund, 2 karuseller (den nya som som är jätteläskig och Extreme som vi satt fast i ett tag (tjoho!) och middago ch rosé samt en liten sväng till Josefinas… Jag träffade underbara och söta A och H på Josefinas som ville få med mig till F12, ÅH VAD SUGEN JAG BLEV!! Ville också med tjejerna ut och svira men det gick inte (denna gången heller!! Grrrr!! NÄR ska jag få ut med tjejerna? Nästa fredag kanske om vi inte ska iväg och kolla Rixmästerskapen som mamma o pappa e med i?!!!)

Tommy Lee var också på Josefinas vilket såklart var coolt, och nu när jag ändå är inne på kändisspaningen så var ju Peter Siepen på jobbet tidigare i veckan, han har faktiskt så där galan, färgglada och coola kläder och acessoarer i det privata livet med! Coolt.

Nu ska vi packa lite och planera lite resa, tror fasiken jag ska bjuda min man på lite champagne på flyget imorgon!! Tjoho Paris, här kommer vi! Det blir en hel del turistande men förhoppningsvis hinner vi stanna upp och mysa en massa med… Vi kommer bo här: Paris, FR 51 Rue Letort ParisFR 75018, om ni vill vet var vi kommer hålla hus om nätterna. På dagarna och kvällarna tänker vi vara i hela resten av stan!!

Ha en bra kväll
//FrökenKajson

Psst… STORT GRATTIS till min mamma som vann en stor upphandling med jobbet idag! Jag är SÅ JÄKLA stolt över dig! Puss o Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mom

    Tack jag är också glad men mer stolt över dig som kämpar trots din ungdom. Jag har ju några år på nacken!!!!!