Jag vet inte vad jag ska säga.. – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Jag vet inte vad jag ska säga..


Jag hinner inte ens blogga just nu… Total KAOS med allt jag ska hinna denna veckan… Ni får hålla ut!!

Hej!
Jaaa… Jag vet inte vad jag ska säga… Jag hinner inte med något just nu känns det som…. Jag hoppade av min cykel 07:25 utanför kontoret och sen har jag jobbat som ett svin med endast 30 minuters lunch. Jag har nog aldrig varit så fokuserad och aktiv i en 9hs arbetsdag som jag var idag. Phu. Och ändå har jag så SJUKT mycket att göra imorgon igen. och för att inte tala om nästa vecka! HJÄLP! Överlever jag den hela vägen in sista söndagsminuten så ska jag fasiken vara stolt och glad!

Efter jobbet var det dags att möta upp svärföräldrarna och ta med dem hem och visa lägenheten, därefter tog vi oss iväg till en restaurang som bjöd på jättegod thaimat och nu har vi druckit kvällskaffe och kollat tv. Fast jag har inte hunnit det för jag har letat efter ett av Rs bortsprunga papper, försökt packa, bjudit på kaffet, mailat lite av de sista småjusteringarna till E inför G&Gs häfte, betat av jobbmailen en sväng till, pratat med mamma om morgonkvällen när jag landar vid nio (och underbara pappa hämtar mig -TACK!!!), pratat med E snabbt igenom om ännu mer G&G planering (fattar inte att det är dags snart), försökt packa igen, matat Blubbis och nu ska jag snart försöka sova lite inför morgondagen. Jag har inte hunnit ta några fina bilder till er, jag är jätteledsen för det! Ska försöka hinna med att uppdatera er imorgon på flygplasen eller nått.. OK?

Imorgon blir det alltså god frukost med svärföräldrarna och sedan jobbjobbjobb, snabb lunch vid fridhemsplan så jag hinner fixa vissa presenter till födelsedagsgrisar, jobbjobbjobb igen och sen tunnelbana till Brommaplan och buss till Bromma. Phu. Väl där går planet 20:00.

Hoppas att ni har haft en bra dag!
Ciao!
//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.