“Titta hon tvättar” – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

“Titta hon tvättar”

Välkommen in i min värld….

Hej,
Jag tvättar alldeles själv. Jag funderar på om jag ska skriva en bok om detta som heter "Titta hon tvättar". En lämplig uppföljare kan ju blir "titta hon tvättar 2" sen, vad tror ni om det? Visserligen är inte tvätten klar än så jag vet ju inte om jag har lyckats men det snurrar iaf. (för er som inte vet det sedan tidigare så har jag haft turen genom livet att aldrig behöva tvätta, alla har gjort det åt mig! Mamma när jag bodde hemma och när jag bodda i Båstad från början, M som jag bodde med sen i Båstad i två år, hon tvättade ALLT åt mig, E när jag bodde med henne en kort sommar och sen mamma igen. I Barcelona tvättade de jag bodde med åt mig och nu tvättar alltid R åt mig.)

Igår hade vi en jättebra workhopdag på jobbet och jag kände mig otroligt nöjd efteråt. Många intressanta föreläsningar och tankar som flög runt och vi gjorde en del utomhus vilket var skönt nu när solen har kommit… Jag firade in det med mina älskade glitterskor!

Efter jobbet åkte vi till söder och drack rosé på ett jättetrevligt ställe. Jag insåg rätt kvickt att jag har bara varit på de "värsta" ställena på söder och därför har jag inte gillat denna stadsdel. Där vi satt var otroligt mysigt och härligt och där satt jag och Å och J och pratade och senare kom även R och Å:s kompis och mötte upp. Efter två glas rosé letade vi länge och noga efter någonstans att äta och det var (såklart) fullt ÖVERALLT! MEN! J hittade någon släkting vid ett bord som snällt flyttade på sig så vi fick det och tillslut fick vi i oss mer vin och mat. Vi hade jättejättekul och skrattade och fnittrade så mycket. Jag uppskattade den kvällen och det tjejsnacket väldigt mycket..

Sen sa vi hejdå till de och jag och R gick till Snaps och mötte upp Rs vänner och drack lite mer vin. Jättetrevligt. Vi var ute hela tiden och man frös fasiken inte en enda gång. ÄNTLIGEN!

Väl där bestämde att idag blir det heldag i parken så nu ska vi sticka dit och slappa hela dagen i solen! UNDERBART! Hur njuter ni av solen?
Vår ingång pryds av vackra blommor.

Ta hand om er!
Ciao
//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Va duktig du är som tvättar 😀 Det gör jag också! Samtidigt som jag packar ner mina kläder och tittar ute genom skitiga fönster (som snart ska bli rena dem också, hihi!) Men snart ska jag och mamma ta paus i packandet och njuta en liten stund av solen!

    Hoppas ni har (troligtvis!) en underbar dag i parken!

    SNART KOMMER JAG !!!!!!!!

    SMACK