RAPPORTER PÅ G!!! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

RAPPORTER PÅ G!!!

ÄNTLIGEN har jag lite rapporter på G, startade morgonen med statistikpass och det börjar funka lite nu så efter lunch kan jag förhoppningsvis rapportera om min första helt lyckade veckorapport till chefen -håll tummarna!!!

Dessa rapporter drar jag ut framför nyhetsmorgon och efter tio med Malou…Det är fantastiskt mysiga program att ha på när man får förmånen att jobba i mjukis från soffan denna fredag… Lyllos mig!

Mommi ringde precis och berättade vad vi äta så vid kvart över tolv tar jag lunch och kör upp till henne för en lunch, tills dess måste jag nog hoppa i lite riktiga kläder istället för mjukisen, eller vad tror ni? Idag jag även hinna smita inom banken på lunchen för att fixa min bankdosa samt, om jag hinner, springa inom systemet och köpa öl till A och R inför kvällen…Själv tror jag att det blir skumpa hela kvällen.. Vi ska ju på Nöjesguidenfesten i Malmö och jag får träffa både N och hennes roliga syster samt E och sen min söta syster (hoppas jag på att jag kan locka med mig) och hennes A.. KUL! Dessutom ska jag få en timmes SPA behandling på gudmors nyöppnade SPA senare… Ljuvligt..

Dags att njuta av vardagslyx!
//
FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nean

    Ååååh jag vill också titta på EfterTio, fuuusk!

    Fast jag har lyssnat på en cool tjej som föreläst om härskartekniker, mohahah! Ikvl ska det analyseras 😉 Nu ska jag ha mediekunskap och sen ska jag tuffa ner till Malmö, woppie! Längtar! Hälsa Eslöf <3

    Smack