Johanna Kajson

Röda kinder, varför?

Hej!
Fy attans, varför blir jag så otroligt knallröd när det blir en diskussion där folk missförstår mig, höjer rösten eller trycker nej mig?! Det blev jag inte förr… Har jag blivit nedbruten? Förr stod jag på mig, rak i ryggen och sa vad jag tyckte och tänkte, jag försöker att göra det fortfarande men de senaste månaderna har något eller någon (vet inte vad/vem själv) lyckats sakta bryta ner den muren/självförtroendet/självkänslan jag haft hela mitt liv så idag är jag tunn som ett löv. Minsta lilla och jag får tårar i ögonen, biter mig i kinderna och blir ILLRÖD om kinderna. Jag avskyr det!

Jag jobbar på mitt jävlarenamma nu ska ni veta, jag vill tillbaks till mitt gamla vanliga jag! Jag var den i onsdagseftermiddag/kväll på fotograferingen och jag ÄLSKADE det! Jag var glad, lycklig, spontan, lekfull, skånsk, högljudd, sprallig, pratglad och livfull igen! Fröken Kajson was back! Och jag ger mig fan på att jag ska ta mig tillbaka till att vara så i vardagen igen! Oavsett vad det krävs!

Över till något helt annat än mina extremt (fortfarande) röda kinder: Nämligen fredagsplaner! Vad har ni för planer för ikväll? Vad ska ni hitta på i helgen? Berätta för lilla mig för jag har inte så värst mycket kul att berätta för er, haha.. Så här ser mina läckra planer ut:
Fredag (nu): jobba
Fredag (kväll): Gå hem och…öh, kolla idol? Baka lite bröd kanske? Jag vet inte..Jag ska vara ensam ikväll med iaf!
Lördag: H-O-C-K-E-Y! Vi ska kolla in Hv71 vid Globen! NU VÄNDER DET GRABBAR! Jag känner det på mig.
Söndag: Träna

Spännande helg va? I know! Nu är ni allt avis, hihi…

Vi hörs senare!
//J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nea

    bebisröst Jag tycker det är charmigt med röda kinder, hihi. Bröden blev goda, men det var inte jättestor skillnad från solrosbrödet 🙂 Har du en mysig kväll? Tänker på dig <3