Johanna Kajson

Helloo!

Hej
Nu sitter jag här igen på min lilla stol på jobbet. Igår var första heldagen som jag kunde sitta heeela tiden, behövde inte stå en enda period, tjoho!

Igår gick jag förbi en stor svart bil där hela E.M.D stod med öppna dörrar och skrek och skrattade… Jag kom på mig själva att ge dem, främst den blonde, en fet "vad pattepatetiska ni är när ni står där och gör er till"-blick. Haha, det var nog jag som såg löjlig ut med min blick kom jag på sen.. Sprang även förbi Mi Rydell som var på väg till Bondpremiären (minglare) och Måns och Marie var även dem på Bondpremiären igår, flitiga minglare måste jag säga…

Måste vara kul att gå på sånt hela tiden, jag älskar ju cocktail och mingelparty.. Grr, men jag får vara nöjd med att jag har varit på ett denna veckan!!

Ikväll blir det nog tvättkväll/ sjukstuga hemma hos oss, R mår inte så bra och tvätta behöver vi verkligen göra!! Kanske bjuder hem Rs syster o kusin som är i Stockholm denna helgen? Om E kommer upp så tidigt.. Hon ska åka buss hela vägen från Oslo idag, stackaren..

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.