Roliga måndagar – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Roliga måndagar

Välkommen tillbaka.
Hej, är på kontoret, alla springer på lunch med sina vängner till höger och vänster. Jag är också hungrig men om jag får gissa så blir det McD om T får välja. Kul, Välkommen tillbaka lixom!

Igår städade vi åt Blubb-Blubb, han blev glad! Sen läste jag lite i en tidning och jobbade lite. En vanlig söndagskväll helt enkelt. Idag jobbar jag undan kvickt och lätt, blir möte med gänget inför en kampanj senare i eftermiddag.. Egenlitgen är jag inte så säker på att jag fortfarande kan sitta vid det laget men vi får ta det efter hand. Det känns inte bekvämt iaf. Har gjort mina övningar två gånger och tänkte smita ner i källaren och göra dem en tredje innan jag slänger i mig snabbmat (det sista jag behöver just nu, känner mig som en flodhäst när jag inte får träna helt plötsligt!)

Imorgon är det Rosa Bandet-galan, det ska bli jättejättekul att se!! C kommer också vara där så förhoppningsvis får jag träffa henne en sväng! Var sjukt länge sen! C har för övrigt världens coolaste jobb, just so you know.. Tänk att ha sitt drömjobb, vilken lyx va?

Nja, jag kan väl inte hävda att jag är speciellt roligt, glad, lycklig eller spralligt idag. Men så kan det vara på en måndag. Välkomna till bitter Johannas måndag lixom… en lite surfjant som sitter och stirrar in i datorn och försöker beta av saker på listan. Emellanåt måste hon resa sig upp och stå i en konstig ställning för det gör ont. I andra fall så går hon ner i källaren och lägger sig på golvet och gör övningar. Haha, jag är rolig jag.

Men imorse var jag glad och sprallig när solen sken och fick gå ner längst backen i mina fina röda stövlar 🙂

MAT?!
//J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.