Johanna Kajson

Någon lagar pannkakor i huset…

Stöd min insamling på Rosa Bandet
HEJ!
Någon lagar pannkakor i huset…Det luktar ljuvligt när jag kom hem, mums!! Nu är jag hemma men jobbar fortfarande… Imorgon är det kampanjmöte igen, hjälp!

Jag har fixat till lite här hemma, insåg att vi faktiskt måste ha en lampa i hallen, även om den är sjukt ful! Attans… Det är ju mörkt nu för farao! Då måste man tända en lampa innanför dörren så man inte snubblar över sig själv 🙂

I min privata inbox hittade jag något riktigt kul idag!!! Ett mail från söta H som hade hittat en riktigt ful gammal bild på oss från Telenortiden, hahahaa, jag skrattade så jag tjöt. Men jag blev dock gladast för hennes fina mail, tack!! Hoppas vi ses snart, vi har alltid så kul ihop!

Idag har jag funderat lite på förr och nu… Hur var jag förr? Hur har jag förändrats? Jag hade en fruktansvärt  förvirrad period i mitt liv där jag förändrades enormt och till er stackare som var vid min sida under den sidan kan jag bara be om ursäkt!!! Jag mådde inte bra! Många av er har jag kvar, TACK till er… Vissa har jag dessvärre tappat med vägen… Jag hoppas ni mår bra och är lyckkliga! Jag kan sakna er och den tiden ibland men jag inser att den jag var då, är inte den jag är idag…

Så vem vill jag vara? Hur vill jag vara? Hur vill jag att andra beskriver mig med ett ord? Driven, glad och galen eller Bitter, arbetsnarkoman och tråkig?… Kanske något mittemellan? Nej det finns aldrig med mig… Antingen eller, SVART ELLER VITT! Fast helst rosa… Vem vill du vara? Hur vill du bli uppfattad? Vilken är din favoritkänsla och vad kan du göra för att bringa fram den så mycket som möjligt  varje dag?

Nu måste jag jobba klart så jag kan stänga av hjärnan sen (förhoppningsvis).

Ta hand om er!
//J

Så här vill jag vara:Ja ni fattar, glad, galen, bland familj, kärlek och vänner, sprallig, påhittig, bakig, bjudningsansvarig, festig, framgångsrik och egen..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.