Lovely Friday! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Lovely Friday!

Hej,
Nu har jag äntligen fått krama mamma! Och jag har gjort pumpa.. och jobbat!Jag tände ljus i väntan på föräldrarnas hemkomst

Sååå mysigt! Fiin pumpa lyser upp i mörkret, mamma och pappa och jag sitter och pratar massor och snart ska jag sminka till mig och åka till Grappa och mysa med mina vänner! Lovely friday!

Idag har jag fått reda på att mitt ena höftben sitter högre än det andra men efter en halvtimmes slit mellan mig och min sjukgymnast (bland annat tryckte han som faaaan längst ner på min rygg när jag låg på mage och tvingade mig att göra en typ av armhävningar) så har vi lyckats trycka rätt den nedersta ryggkotan och ett annat latinskt konstigt namn på något slags ben rätt. Nu är mina höftben rätt igen och jag fattar knappt vad som hände. Gör fortfarande ont men nu ska det bli bra!

Det blir ingen golf imorgon. Jäkligt tråkigt tycker jag eftersom jag åkte ner för att ta hem den där bucklan! Jag får lita på att mamma, pappa eller systern vinner i årets familjeslag!!

Nej nu måste jag fixa till mig för jag ska GÅ ner i regnet!

//J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej Johanna! Har hamnat på din blogg några gånger men har inte lämnat nån kommentar…Tyckte att det var dags nu 🙂 Hoppas att du mår bra och att du njuter av livet!

    Många kramar, Emma