ESLÖV! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

ESLÖV!

Heeej!
Nu sitter jag i Eslöv och skriver -tjohoo.

Igår flög vi ner till sturup där A stod och väntade på oss (snälla A som hämtar oss på flygplatsen -det är lyx!!!) Vi körde till Eslöv och hämtade upp systern och sen hem till mamma och pappa för en kvälls supé och snicksnakck. SUPERMYS!

Jag hittade min jeansjacka i källaren (tror den kommer passa til min nya coola stil. Har jag sagt att jag ska bli cool istället för söt? A får sköta det söta, det är inte lönt att tävla med henne. så jag ska istället vara ´den coola´).

Idag lekte jag reklam. Ja jag förstår att det låter konstigt, men anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag inte ville försäga mig att jag är i Eslöv. Imorse smsade jag nämligen söta L (som flyttar hemifrån för första gången imorgon och är nervös – FULLT förståeligt!! Dessutom flyttar hon till en stad där hon inte känner någon och börjar på en skola där hon inte känner någon. -modigt!).

Iaf. Jag smsade henne "att jag hade skickat henne en lycket till kram på posten och jag undrade om den hade kommit fram". Jag såg framför mig hur hon kollade posten, frågade sin mamma om hon sett något.suckade och smsade tillbaka "nej det har det inte, skickade du det idag? för då kommer det nog inte förrän på måndag".

Sen körde jag hem till henne, ringde henne och frågade om "hon var säker" och hon sa jaa… Så jag bad henne titta på balkongen och när hon gick ut där stod jag nedanför med min KRAAAAM! Hihiihi. precis som på den där reklamen där de brevväxlar fram och tillbaka och sen åker han helt plötsligt dit och lämnar sitt brev själv -och stora röda rosor. Jag och L brevväxlar nämligen och nu kom jag för att leverera min kram och brevet i levandes person! hihi. Det var kul!

Nu ska jag borsta tänderna och gå i solen mot stationen. Vi ska till Malmö och fixa lite inför kvällens 100års fest (25*4). Ikväll ska jag äntligen få använda min fina Karen Miller silverklänning! Tjohoo

Ciao

J

Psst. luften är så frisk och härlig här i skåne!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.