Märkligt väder idag.. – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Märkligt väder idag..

Hejhej!
Idag har vi varit på utflykt. Där var underbart sjukt fint! Kolla in Grand Hotell som ser ut som ett slott där ute. WOW! Hade jag inte redan bestämt mig för att gifta mig i underbara skåneland hade detta lockat. Jag blev helt knäsvag. (Nej jag ska inte gifta mig nu alltså. Nej jag är inte förlovad. Lugna och fina!)
Kolla:

Idag var det skumt väder, på tok för mycket moln men vi trottsade och ägnade fyra timmar eller nått på stranden och badad i det underbara saltvattnet. Helt underbart fint vatten. Och skönt! (21 grader tror jag). Vi lekte och simmade och dök och hoppade från bryggan som flöt en bit ut i det underbara vattnet. Min bikini levde sitt eget liv när jag hoppade och dök (tjejer -har ni något tips på hur tusan man dyker med bikini?) SÅ KUL! Jag är ju egentligen ett riktigt vattendjur. Poppi- du hade tyck det varit såå kul att bada där ute!

Ser ni hur de mörka molnen sakt tar över? Hihi.

När vi kom hem grillade vi och åt vår lunch/middag (vi äter alltid bara ett mål nu för tiden, lunch/middag heter den) (jag skulle kunne äta hur mycket som helst hela dagarna. Jag har iiinga problem att äta när det är varmt men just nu har det blivit så här. Blir bättre när vi börjar jobba. Rejäl lunch varje dag. Japp. HJÄLP jag ska börja jobba!!!! HJÄLP)


Idag lyckades jag dessutom tvinga R att köpa grönsaker så jag får i mig lite nyttigheter. Måste skärpa mig.

Nu har jag duschat och lagt ansiktsmask för att mjuka upp och återfukta huden. Sen bär det av mot skansen, letar ni efter mig på tv? hehe.

Förresten. Jag köpte Sofies mode för första gången idag. Rätt bra tidning för 15kr måste jag faktiskt säga. På modelistan hittade jag min nya spetstopp som jag köpte i förrgår som "bästa köp". Shit vad inne jag eee, helt sjuukt.  Kanske ska göra om bloggen till en modeblogg? Nää, tror inte det är någon idé. Men min syster kan kanske gästblogga på höstens mode? Hon är gryymt cool på mode.

Nu måste jag sminka mig lite innan vi drar. E lite sent på det (som vanligt)

Ciao
//J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.