Johanna Kajson

Gossip Girl och tentaplugg (Tisdagkväll)

Helloo
Idag spattserade jag med en gaaanska tung väska till stationen. Jag hade Ipoden i öronen för första gången på ruskigt länge så jag kände hur jag skuttade i takt med musiken. Haha, jag måste sett jätterolig ut men jag gjorde det av ovana såklart… Plus att det gör ju folk omkring glada om de ser en leende tjej gå längst gatan, gungandes och sjungandes i takt.. Jag bjuder på den 😉

Just nu sitter jag och har tentapluggspaus, kollar på underbara Gossip Girl!! I love!!

Idag hade vi sammanfattningen på hela kursen i skolan. Det gick på 4 timmar. Varför han har klöddat (skånskt ord för förvirrat eller nått) till det så extremt under de där andra 13 lektionerna?! Idag grät jag bara en liten gång men världens underbaraste E hjälpte mig under rasten så jag fick rätt på det . TACK. Sen gick vi till Västra Hamnen och åt lunch på gröningen. Kycklingsallad. MUMS! Lite plugg och lite snack, härligt!

Vid halv fem åkte jag hemåt och mötte upp lilla mommie på stan, supermys!! Fick söta presenter av henne TACK >love you<. Väl här hemma har jag mest pluggat och mailat till honom som ska intervjua mig till det där andra UNDERBARA jobbet som de ringde mig om igår.. Jag längtar så tills jag får veta mer om det! C-jag kan inte berätta så värst mycket här men det första jag ska på intervju till är en projektledartjänst på ett mediaföretag i Stockholm och detta andra som jag numera brinner mer ännu mer för är som marknadsförare. Lovar att berätta mer när vi ses!!

Nu måste jag fortsätta plugga. Gossip är slut -åååå vad jag älskar det!!

Ciao på er
//J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.