Johanna Kajson

Lördag (Bilder å sånt)

R tycker jag skriver bra, lättläst lixom… Mamma tycker jag skriver roligt.. Jag tycker jag skriver härligt knäppt. En sida som mäter sånt här är Lix, de tycker att "extens läsbarhetsindex är 27, vilket innebär att den klassificeras som mycket lättläst, barnböcker."

PISS! mer än såhär hann jag tydligen inte skriva för nu skulle jag redan stått på stationen!!

Hörs sen

I´m back!
Idag har jag, R, D och E spelat golf på Eslöfs korthålsbana. Det var kul och trevligt trots att alla var trötta och spelade rätt dåligt.. Fast det är ju alltid kul att vara bäst – å det  var jag idag!
image408image409
image410image411
image412

Visst ser det härligt ut? Kossorna, försommar, vänner.. TACK för golfrundan!
Idag har jag insett att jag tycker Eslöf är jättevackert.. Jag kommer saknar Eslöf… När jag var yngra avskydde jag Eslöv.. Det var litet, tråkigt och "Sveriges tråkigaste stad" men idag ser jag det annorlunda.. Jag älskar att se husen, trollsjön, människorna.. (Inte alla dock 😉

Här är lite bilder från igår
image415image416
image417image418

Nu sitter jag i rosa och guldig klänning och tittar på euro-melodifestivalen.. Heja Charlotte, Heja Charlotte!! Jag tycker att där finns några som är farliga men Charlotte gjorde sitt jobb bra tyckte jag! OCH VILKEN KLÄNNING!! (Återigen) I love!

Nu ska jag fokusera här..

Kom ihåg att det är mors dag imorgon- fira era underbara mammor som fött er, uppfostrat er och alltid finns vid er sida!!

Natti
//J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.