förlåtförlåtförlåt (Söndag) (o fredag o lördag) – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

förlåtförlåtförlåt (Söndag) (o fredag o lördag)

image216
Så här ser det ut hemma just nu, så ni kanske kan ha överseende med att jag inte riktigt hinner blogga.. Men här kommer lite snabb info om vad jag håller på med för tillfället:

Fredagen
Fredagen ägnades först i skolan. Vi hade sammanfattning på projektledarkursen och den kändes riktigt bra faktiskt, jag är jättenöjd med hela kursen och tentan som kommer känns rätt lättgjord för vår duktiga lärare har varit noga med att vi ska lära för livet hela tiden. Så nu sitter det hyffsat och måndag o tisdag kommer ägnas åt att finslipa kunskaperna så allt sitter PERFEKT inför tentan! Efter lektionen hade vi examensgruppsmöte och det var effektivt som vanligt. Många bollar som far och flyger mellan våra fem huvuden hela tiden så efteråt blir man lite matt i huvudet, men vi kom återigen med många kloka beslut så vi är på rätt bana igen. Lovelyy!!

Efter mötet gick jag och E på stan en sväng, det var länge sedan vi hittade på något så som kompisar istället för klasskamrater (vi måste skärpa oss, annars blir det bara en massa skolprat och man glömmer att man egentligen är lixom riktiga vänner, haha). E hade en hel lista med saker som hon behövde köpa så vi började leta helt enkelt och vi hittade myycket snygga saker… Bland annat en jättesnygg vårjacka som E var döösnygg i. Ute på stan sprang vi helt plötsligt över assnygga klänningar som vi köpte rakt av till Glitter&Glamourfesten. Vi kommer se ut som den vackraste sommardag du har tänkt dig… Det var supermys men till slut fick jag springa till tåget och åka hem till lilla mamma och baka tårta till kvällens gäster… Det tog typ två timmar men jääääklaaaars vad god den blev!! MUMS!
image217Grattis mommiiee

Kvällen var supermys, familjen, A, R, gudmor o gudfar samt farfar.. Maten var underbar och vi spelade poker sen. Poker var kul, det skulle jag vilja spela igen.. I hettans stund lovade alla varandra dessutom till höger och vänster att vi skulle spela golftävling nästa söndag.. Så idag har vi varit inne och anmält oss till cancerfondensgolftävling på EvGk nästa söndag. Önskar oss lycka till!! I slutet av kvällen gjorde det lite psykont i mitt hjärta av oskyldiga meningsutbyten och kommentarer så jag grät en stor skvätt i mammas armar innan jag somnade.. Varför är jag en sån extremt känslig person?? Kan någon lära mig att låta saker som inte är meningen som att vara elaka bara rinna av mig? Hör av er isf!!

Lördag
Vaknade med grisögon. EXTREMA GRISÖGON!! Jag var så ful så ni förstår det knappt. *grissnark* Jag hasade mig ner för trappan och åt lite frukost.. Systern påminde mig om att vi pratat kvällen innan om att köra ut och träna lite på golfklubben denna dag. Det kändes inte så lockande men på något vis lyckades vi ta oss ut och träna. R slår fort som fan och allt går åt vänster. Jag slår varannan aslångt, rakt och sjukt snyggt och varannan tre meter fram. Ska bli spännande på söndag!! Puttningen gick inte så bra så jag får nog träna lite imorgon..
Sen körde vi till Väla och köpte present till E och flyttlådor. SJUKT mycket folk på HM, men efter dessa köer åkte vi hem och började packa. och packa. och packa. det tar sååån tiiid!! och lägenhetet står i kaos:
image220 image219 image221
Men jag hittar många söta minnen som man kan ägna tid åt att tänka tillbaka på:
image222Kökstavlan
image223Snövit (jag) o Shrek (gissa vem?)
Båda ha ja fått av R i uppmuntringspresent, naaw

Som vanligt slutade det med att jag fick streeessa när jag skulle klä på mig och sminka mig, hej hopp vad jag måste sett rolig ut sen när jag sprang i en påskgul klänning med skinnjackan i handen ner för backen och genom stadsparken men en hästsvans svajandes i takt.. Phuu… Väl framme i Malmö tog jag och L bussen till E för tjejmiddag med snack om allt mellan himmel och jord, hahahaha vad jag skrattade!! M, en av Es vänner var så jääkla rolig och trevlig. Har aldrig hunnit umgås med henne innan men hon var jättekul. Kvällen fylldes så småningomg med singstar och killar. Fassiken vad kul vi hade!! Jag och L körde såklart Kids, vår paradnummer!! Jag älskar när vi kör den, har så sjukt kul!! Vid ett var vi dock duktiga och tog tåget hem igen.. Hoppade över utgången (även om jag var jättedanssugen)… Vi sov på tåget och hittade en taxi som tog oss hem. Sen somnade vi med alla kläder på och utan tandborstning framför vänner.. zzzz
image224

Söndag
Snark. Jag sov ut som tusan. Sen har vi packat hit och dit exakt hela dagen. (Förutom en liten cabbeutflykten till havet).. Det finns inte så mycket mer att säga om idag. Just nu sitter jag och kollar på Så ska det låta från i fredags. Det är ett förbannat bra program hörrenii!! (Även om det är Lotta Engberg som är med just detta program och det gillar inte lilla mamma)… Så jag tror jag fortsätter med det för sen blir det nattinatti eftersom vi ska upp 05 imorgon…

So
over and out
//J

-mina tankar går till er, jag hoppas av hela mitt hjärta att det inte är någon fara!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Jaa, tack för en jättetrevlig kväll!! Det var jättekul att få lära känna dig lite grann ju!! Det va bara synd att ni inte kunde följa med ut.. Men det kommer ju fler tillfällen=) Kramkram