Kravspec och brun utan sol (Onsdag) – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Kravspec och brun utan sol (Onsdag)

Idag var det en man från projektforum i skolan och berättade om deras IPMA certifiering (typ ISO) men han var så sjukt oinspirerande så det var iiingen som ville certa sig efteråt, haha. C (vår klassmentor) kom in och sa att hon hade klagat på det hela direkt (de e bra med IHM, de tar tag i saker direkt så att allt är som det ska vara. BRA C!) Dock sa hon och vår lärarinna i projektledning att de rekomenderar STARKT att man certar sig. Certet kostar mig 2000kr, är en hög med pappersarbete och en fet tenta i september och för det så får jag ett papper där det står att jag är IPMA certifierad i PROJEKTKUNSKAP. Eeeehh, hallå kommer det inte ens stå på det där pappret att jag är certad projektledare?! Vad är det då för poäng med att ta examen i affärsinriktad projektledning frågar jag mig? Vi ska få ställe fler frågor på fredag så då ska jag fråga massorrrr!! Någon som vill skänka mig dessa 2000kr?? Inte?

Sen hade vi två timmars hopp och lek där min grupp vägrade hjälpa mig att förstå vad tusan vi höll på med. Jag ville verkligen förstå alla formler och konstigheter men de prioriterade att skriva ner det på ett papper… Blev faktiskt lite ledsen för jag förstod verkligen inte och alla sa bara att det var så lätt. Så jag frågade läraren efteråt om hon kunde gå igenom det noggrant med mig imorgon. Ja menar, vi ska faktiskt ha tenta på tisdag och är det nått jag vill kunna på denna utbildningen så är det projektledningen!!

Sen hade vi ett sånt där snabbt och effektivt examensmöte där vi äntligen fattade exakt vad vi skulle göra och sen satte vi igång med det. Jag har suttit heeela eftermiddagen och jobbat på en kravspecifikation, det tog mig över 3 timmar och jag är bara halvvägs.. men det SKA gå. Men nu orkar jag inte pilla med det mer idag…

Så vad ska jag göra nu? P hade tentapluggat projektledning redan så jag fick lite ångest för att jag inte har gjort det.. Får nog titta lite i boken ikväll..

So. Imorgon måste jag lägga upp min fina önskelista tror jag. Vad tror ni?

Over and out
//J

Psst. Grattis i förskott Mommiii
Psst.2. Brun utan sol skrev jag visst i rubriken, ska smörja in mig med det nu. Får inte glömma att tvätta händerna noggrant efter bara för annars tror folk att man går omkring med bajs på händerna. o de vill vi ju iinte

PSST TREEE!!! Kolla vilka vackra rosor R kom hem med till mig precis, sötnos!! Tack!
image214

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.