Jag och solen ska umgås idag (måndag) – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Jag och solen ska umgås idag (måndag)

09.00
Hejhej1!Nu har jag ätit lite frukost, jagat duvor och flyttat deras dumma bo, bryggt kaffe och (vad jag hävdar) sovit ut som tusan (till halv nio). En bra start på morgonen helt enkelt!

Jag gör asgott kaffe (Jag vet att jag har sagt tvärtom syster men när jag får ha mitt fina mått som jag fått av mamma så blir det jättegott!!) Mums!

Nu ska jag snart packa ihop mig och gå till en gräsplätt någon stanns i Helsingborg. Men vart ska jag gå? Hmm, jag borde försöka hitta ett ställe när lägenheten så jag kan gå hem och käka lunch sen.. Jag får leta. Tanken är att jag ska tentaplugga i solen. Jag har gjort söta små kort som jag skrivit glosor på. Bra när jag ska förhöra mig själv på ord och grammatik. Sen får jag väll lägga eftermiddagen framför datorn och göra det sista.

Time to gooo
//J

15.07
Det ska erkännas att jag är sjuuukt uttråkad. Jag har varit i parken och solat lite i min ensamhet, jag har suttit på balkongen och solat lite och vänt på glosorna, jag har gjort maten och ätit den framför ett OC avsnitt (i min ensamhet) och nu har jag tillbringat en timme på internet och letat jobb och andra saker som kan fördriva min tid. Jag är uttråkad. Och jag behövern nog plugga mer men jag har absolut noll motivation och noll disciplin! Vad gör man??!!

//J

17.41
Jag har inte gjort ett skit idag. Så känns det. Jag har vänt på korten pyttepyttelite.. men inte alls tillräckligt för att kunna säga att jag har ägnat dagen åt att plugga. Jag har solat tre timmar totalt kanske.. Då kom jag fram till att jag är inte sån soldyrkare som jag trodde jag var. Jag blir uttråkad. Lätt! Hur ska det gå denna sommar?? Jag har funderat och tänkt och tänkt och funderat på vad jag kan ägna mina 12 sommarveckor åt detta året men jag är rädd för att om jag inte hittar på något så kommer jag bli fruktansvärt uttråkad och ensam. Några tips?

Tentapluggsförsök i parken. Min fina bröstcancerfondenflaska fick följa med…
image203 Åretas första nyckelpiga

Plugg i sängen och i parken… hmm

VET NI VAD?! VI HAR EN HALVNAKEN GRANNE SOM SOLAR UT GENOM FÖNSTRET!!
Jag är på väg ut i köket för att göra mig något att äta när jag ser rakt över på en granne som klättrat ut genom fönstret och lagt sig TOPLESS för att sola ett par timmar. Det är lixom fönster mot fönster höjd så vi måste vara mååånga grannar som ser henne.. och det lär hon väll fatta, eller?! Hur tänker man när man ligger där och solar?
image208WHAT?!!

Nu MÅSTE jag plugga för de har jag lovar R
//J

Psst. P sa något smart innan:
Snövit säger:
varför känns det som att det är lugnt? som att man inte behöver plugga lixom?
P säger:
vet inte… för att det är engelska? för att det är vår som gör att man automatiskt slår på äh det ordnar sig attityden? för att man inte orkar mer efter att ha köttat hårt i ett halvår?

SÅÅÅÅ SMART, SÅÅÅ SANT!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.