packapackapacka… o skippar att tentaplugg. AJ. (Lördag) – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

packapackapacka… o skippar att tentaplugg. AJ. (Lördag)

Jag kämpar fortfarande med mitt fotoalbum
Våra små barn kiss&bajs följer med överallt
Mina nya minnetonkas! L-O-V-E-L-YYYY
Mina nya fina skor som min syster tipsade om-TACK
Vi håller på o flyttpacka… här blir tomt..
Mommie mommiee mommieee!! Här är ditt paket

Idag har jag gjort allt annat än att tentaplugga. AJ. Jag vet i mig själv att detta inte är alls bra… Men… JAG ÄR SÅ OTROLIGT OMOTIVERAD!! Vad ska man göra då? Tentan är på tisdag, vad ska jag ta mig till? Tips någon?

Idag har vi gått en runda nere på stan, tanken var att vi skulle fika i solen men av någon myyycket märklig anledning så valde solen att försvinna när vi skulle fika. Jag ropade och ropade efter solen och till slut kom den tillbaka för att fråga vad jag ville. "Jag vill att du ska lysa på oss och värma upp allas stelfrusna ansikten" sa jag. Solen förklarade för mig att han gärna skulle göra det men att det var dags för hans powernap precis när vi skulle fika. Han lovade dock att titta in i lägenheten senare på eftermiddagen en sväng. Och imorgon ska solen hälsa på nästan hela dagen. Det ska bli trevligt tycker jag.
Rs nya solglasögon. Han e ascool i dem

Precis som han lovade så har han varit på besök i eftermiddag när vi har packat ner lägenheten i lådor.. eller vi har börjat i alla fall! Jag har försökt avsluta mitt fotoalbumprojekt men det taaarr juuuu sååååånnn tiiiid… hmm.. imorgon MÅSTE jag avsluta det! Jag lovar er det här och ni! JUPP!

Ja just det jag, R köpte nya solglasögon idag, assnygga var de!! Och jag fick nya hårsnoddar -lucky mee!! De är superfina från hm med typ en vit porslinblomma på. jag ska nog ha toffs ikväll på bion bara för de! Vi har inte bestämt vilken bio vi ska se än, det börjar bli dags… R var så smart innan (vuxenpoäng- jaadåå) när han köpte dricka på konsum inför bion så vi slipper stå i de långa köerna ikväll. WOW vilken man jag har va?!

R har varit duktig idag. Jätteduktig. Han packat ner saker i lådor här hemma. (Han sitter bredvid och bönar o ber att jag ska skriva detta om honom så nu gör jag det.)

Nä nu måste jag göra något vettigt. Det blir inte tentaplugg kan jag lova. Men nått annat vettigt. Ni kan väll ringa och tjata på mig imorgon att jag måste tentaplugga? Så jag inte smiter imorgon igen..

Tack o hej leverpastej
//J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.