Johanna Kajson

Vardag? Sista dagen? Hmm? tror jag kallar det onsdag


Idag var jag tillbaka på LIAn, sista dagen i Eslöv… Det kändes rätt sorgligt på något vis, alla var förvånade över att mina 7 veckor redan har gått och jag fick tacka för mig för denna gången. Har mest suttit och skrivit min nulägesanalys, avslutade konkurrentanalysdelen idag så imorgon går jag in på slutsatser och rekommendationer. Shit vad fort dessa veckor har gått!! Har dock hunnit med alperna, Stockholm och nu Barcelona OCH en jäkla massa certifiering och analyser. Så imorgon ska jag alltså till Lund för sista gången, vilket är synd för nu har C börjat på jobbet där och vi ska sitta i receptionen ihop imorgon vilket säkert kommer blir kul!! Jag ska scanna (igen tjohoo, ska faktiskt blir gött) och hon ska jobba… måste komma ihåg att inte störa henne för mycket 😉 Hon började lixom i måndags..

Hejaahejaahejaahejaa HV, hv blååå e dom bääästaaa!! (Match idag igen, de leder i skrivande stund med 2-0!!) Hockeyhalsduken är på såklart!!

Har ni sett jeansen på reklamen för Gina Tricot förresten?!! Förutom att hon är så sjukt jäkla snygg så var jeansen för 399kr också jäkligt snygga!! Vill ha dem, (förlåt E för det… Älskar alla mina underbara diesel såklart!! Shopping 22 hos dig?!)  Ikväll har jag suttit i möte med examensgruppen. Det var rörigt men blev vi kom fram till många bra saker… Alltså blir det dags för mig att göra en ny nulägesanalys -gooogooogooo J!

Just nu sitter jag i sängen, har kollat grymma so you think you can dance och nu är det greys… mm, R sitter i andra rummet och kollar hockeyn och skriker och svär och jublar.. Kul att höra honom, haha. Men vi leder iaf!! Han var i Alingsås idag (FATTA VAD LÅNGT!!) på möte, galet tidigt han fick traska iväg i snön.. haha. På tal om dance, har skrivit lite med E, hon e i Kanada och dansar -sjukt coolt!! Hon är min idol, love!

Förresten!! Det spännande 08 numret ringde idag igen, det var Telenor som skulle hälsa mig välkommen som kund -jippie!!! Jag har bara jobbat där i 1,5 år men tackar som frågar!! Service e det de kallas!! På fredag ska jag åka tidigt till Göteborg och jobba med Canonprojektet, kanske får träffa D och ta en lunch?! Eller J om inte D kan, på kvällen ska vi se en annan idol till mig, min kusin S som ska uppträda med ett band. Det ska bli kul att höra vad han kör för stil nu, efter blir det fest såklart!! Så Göteborg, seee upp!! En skåning kommer röra sig i kretsarna i helgen.

Nu ska jag dricka te och fundera på vilka kläder jag ska ha imorgon, kommer ta 07.10 tåget, zzzz

Nattiii

//J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.