Johanna Kajson

Torsdag

Skärtorsdagen.

Phu, har precis varit ute och gått i det fina vädret, smhi hotar med riktigt dåligt väder i eftermiddag och ikväll så jag tänkte att det var bäst att göra det nu på förmiddagen. Jag älskar när våren smyger runt hörnan… Du vet när den lixom inte riktigt är här än utan man blir överraskad på morgonen när den dykt upp över dagen. Man lixom vaknar och går upp och tittar ut -"Heej sooleen!!! E du här idag? Välkommen! Stannar du länge? Nehe.. men då får vi se till att njuta ordentligt av dig idag. Tack för att du tittade in!"
Shopping

När jag ändå var ute och travade stack jag in huvudet på ginatricot -skulle jag iiiiinte gjort! Haha. När jag stegade ut därifrån var jag några hundralappa fattigare och bar på en påse full av snygga saker som bergis är helt ute om en månad. Därför blev alla inköp svarta 🙂

Ett bra trick för att få folk att uppmärksamma ens affär- röda mattor som leder till den!
Nu sitter jag med datorn i knäet och försöker skriva slutet på min nulägesanalys. Jag är så fruktansvärt omotiverad, men jag måste ta tag i skiten nån gång. Mamma har varit snäll och låtit mig vara hemma idag så jag borde verkligen göra detta nu. NU. Hmm… Jag har satt på vänner på tvn -I LOVE! Okej , nu börjar jag… lite iaf.. sen ska laga soppa, R är och tränar nu (duktiga R.. grrr, hur kan en människa vara så träningsmotiverad??).

Soppdags…

Imorgon flyger vi till barca -goo barca goo… ska bli kul med fotbollen på söndag. Men först- SHOPPING! J

Glad Påsk!

OAO

(för er som undrar vad jag försöker säga er med OAO så betyder detta påhitt over and out)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.