Powered by Jasper Roberts - Blog

Våga göra ditt eget drömbröllop!

 
 
TÄNK så olika bröllop kan se ut.... Oavsett om det är slottsbröllop, er egen lada som ni ska fixa till, ett öppet fält eller ett tält på vid vattnet.... Oavsett om det är en stor vi herrgård, en gammal dansbana eller en gammal fabrik... Oavsett om du drömmer om att vara prinsessa för en dag eller helst hade velat skippa att stå i centrum alls så blir allting alltid bröllop och det blir ett drömbröllop om ni bara vågar gå er egen väg!
 
En stor mix av alla Great Weddings bröllop - tänk så olika det kan se ut och varenda en har fått just SITT drömbröllop. Våga gå er egen väg!
 
 Färgstarkt eller ljust och vitt, sommar eller höstmys med tända lampor?
 
 
Jag får oftast frågor kring om man "kan" göra si eller så eller om man "får" skippa olika traditioner kring vigsel och bröllop och mitt svar är alltid, alltid, alltid - NI GÖR PRECIS SOM NI VLL! VÅGA göra som ni önskar, och när brudpar är nervösa för om det verkligen blir ett "riktigt" bröllop om man tar bort vissa traditioner som honnörsbord eller att brudparet ska dyka upp till vigseln först när ingångsmusiken är igång och JA - allt blir riktiga bröllop, allt blir kärlek, festligt och bröllopsfeeling - jag lovar.
 
En vän berättade t ex om ett bröllop hon hade varit på där de körde vigseln på kvällen istället för att börja med den. Det kan passa det brudparet som vill hålla det enkelt och avslappnat helt perfekt, först drinkar och middag och häng och sedan kan man bara smita ut på en parkering och köra vigselakten med en öl i handen, hur härligt som helst! Vilkket tips, jag blev så otroligt inspirerad och hoppas att kvällsvigslar är en ny trend som kan börja dyka upp, framförallt på ett höstbröllop - tänk så mysigt det skulle gå att göra med ljus och lykotor...
 
 
 
 
 
Köp boken "Planera ditt drömbröllop - med Johanna Kajson" här för att få tips och inspiration på hur ni kan göra ert bröllop precis så som ni önskar och som hade passat er bäst oavsett om det är själva i rådhuset, en utomlandsresa eller ett pizzabuffébröllop en söndag....
Alice:

Jag var på ett bröllop där paret körde middag för släkten först, sen bjöd de in alla vänner till kvälls-vigseln och efter vigseln var det tårta, avec och kaffe och sen fest. Superbra upplägg, och vi kompisar som kände varandra träffades innan och gick ut och åt vilket också var mysigt!

Svar: Perfekt upplägg!!
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: