Powered by Jasper Roberts - Blog

Vabb-tajm och inställda dejter

Jag tog denna bilden på vårt fina hus, fortfarande så himla pirrig varje dag jag går in genom grinden och ser vårt drömhus framför mig. 

 
 
 

Hur som jag hade planterat ett litet palettblad till en vän som vi skulle hem till i eftermiddag i Malmö och trixat med inflyttningspresenter och packat värsta lekryggsäcken till Charles men när jag kom till förskolan satt han med febriga ögon i pedagogens knä och nästan sov... stackaren!

 
 
 

Bara att ställa in den uppstyrda eftermiddagsdejten med vännerna och åka hem och kurera lilla hjärtat... 

 

Så nu blir det vabb imorgon, jag hade psykologtid och frisörtid förutom jobbet men allt det gick att avboka. Stackars Charles, så ynklig!! Och nu missar han den spännande skördefesten på förskolan imorgon, SÅ typiskt!! Det skulle komma traktorer och smakas på skörderna och alla barnen skulle ha med ett äpple till en äppeltavla de skull göra. ÅH. Vingar alltid otur med alla mysiga temadagar där...

 
 
Nu ska jag bädda ner oss och natta Charles, Rickard är i Stockholm så jag tror jag bäddar ner oss i stora sängen direkt så jag har koll på Charles inatt.
 
 
Ha en fin kväll!
 
 
Tess:

Å krya på Charles! Ni får ha en egen skördefest i helgen. Vilken fantastiskt fin idé av förskolan tycker jag!

Svar: ja de är SÅ påhittiga på vår avdelning - på föräldrarmötet fick vi föräldrar pyssla, vi skulle göra två julgranspynt som de kommer slå in i små paket och har i en julgran och så gör de en julkalender med barnen där ett barn för öppna varje dag och då får hen två paket som föäldern gjort, ett som hängs upp i julgranen och ett som man får ta med sig hem. HUR gullig idé som helst!!
JOHANNA KAJSON

L:

Fy vad trist med feber 😔 Vår son har gått snart två år på föris men har missat ALLA såna grejer. Jag håller verkligen tummarna för att han är frisk på luciatåget i år. Jag ser så fram emot att se honom gå där 😍

Krya på C!

Svar: jag tänker exakt likadant!!
JOHANNA KAJSON

A way of living:

ÄLSKAR ert hus. Såååå fint! Krya på Charles och ta hand om varandra <3

Svar: Åhhh TACK!
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: