Powered by Jasper Roberts - Blog

Ut på tur

Alltså Charles och Henry, de är så jäkla söta när de tultar runt och upptäcker kottar, svamp, träd och bilar. Haha, allt är liksom WOW hela tiden och att upptäckta världen med deras ögon är ju bara magiskt!!Jag hade helt ärligt aldrig fått för mig att gå ut i regnet i förmiddags men Louise och dem har hund så då lockades vi med och med rätt kläder är det ju faktiskt rätt kul och skönt att vara ute i naturen när det regnar!


Nu ska vi snart dra iväg till något som heter Hallongården och plocka hallon på deras självplock hela gänget. Urmysigt med små utflykter och så kan Rickard jobba i lugn och ro en stund. Sen blir det yoga för mig, tredje dagen i rad - hurra!

Martina:

Hallongården är supermysigt! Var där i somras och plockade hallon med sonen. Var härligt att se honom gå runt bland hallonbuskarna själv och plocka (läs: äta, alt vräka i sig) ;)

Elin :

Jag har också hört att Hallongården ska vara supertrevligt! Om ni inte redan varit där, så är ett tips Kanini på stadsbiblioteket. Kidsen älskar det, så fina ytor att upptäcka, leka på och bara hänga runt på. Ta med eget fika eller fika på bibliotekets restaurang. Parkering finns ju precis utanför och gratis "förvaringsskåp" finns det också så en slipper dra runt på väskor och kläder etc. Lekplatsen utanför är ju också ett hett tips:)

Kommentera inlägget här: