Powered by Jasper Roberts - Blog

Tack Stockholm!

Bort bra men hemma bäst... jo det var faktiskt jätteskönt att komma hem till huset och fixa i trädgården, leka på Charles rum och köra ett yogapass med superC klättrandes över hela mig. (Någon mer som inte kan gå undan och göra något själv i ett annat hörn av hemmet utan att en liten minimänniska absolut ska vara med trots erbjudande av tv, leksaker och en massa annat roligt med den andra föräldern? Men Sheila inspirerade mig till hellre ett yogapass med en unge på ryggen än inget alls.)Vi flyg hemåt 12:35 och Charles somnade på planet innan vi ens lyfte och sov hela resan hem - så jag passade på att sova jag med... nu kräver dessa senaste intensiva dygnen en lugn start på veckan! Men först ska vi ha myssöndagskväll här hemma, Rickard ska springa medan jag nattar Charles strax och sen vill jag se IDOL och Veep. Och dricka te!

Louise:

Har också en liten minimänniska som ska vara med mig hela tiden om jag finns i närheten. När jag inte är hemma går det fint med pappa/mormor/farmor etc men så länge jag är i närheten är det MAMMA som gäller...

Svar: Åh så skönt att höra att det inte bada är här, älskar att han älskar att vara med mig såklart men inland vore det najs att kunna vara hemma utan att man krävs på full uppmärksamhet :)
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: