Powered by Jasper Roberts - Blog

Tack för denna långledighet

Eftersom förskolan var stängd för planeringsdagar torsdag och fredag så känns det som vår lilla famlj haft en skön och välbehövlig långhelg här hemma i huset och att solen och lite höstvärme dessutom hälsat på har verkligen varit som balsam för själen för oss...
 
Det blev en promenad med vagnen när Charles skulle sova, vattnet såg inbjudande ut men jag skippade att bada... Sista doppet är nog taget för i år, eller jag badade iofs dagen innan nyårsafton i fjol så vi får väl se....
 
 Jag och Charles bakade en äppelpaj tillsammans idag för att bjuda världens bästa pappa/make som fixat i trädgården och varit på tippen. Jag hann också fortsätta höstfixa i trädgården och klippa ner lite saker och plantera fint.
 
Charls har verkligen börjat tycka att bygga med klossar eller leka med duplo lite längre stunder är kul vilket jag älskar, fram tills nu har all lek varat i 5 eller max 10 minuter men nu kan vi faktiskt fastna och pyssla med något i över en halvtimme ibland - hurra!
 
 Vi spelar mycket spel också, här fiskar vi efter fiskar med magneter och så har vi ett spel som heter lilla kanin
 
Jag är så tacksam för denna söndagen, vilken fin dag det varit och nu har jag dessutom precis fått yoga för tredje passet denna veckan. HURRA. Nu ska jag planera nästa veckas träning, det är mitt nya nu ju att jag planerar in träningen i kalendern igen som förr och så ska jag vara bättre på att lägga in ställtid och eftertid så 30min löpning ska ligga som 70min i kalendern.
 
 
Hoppas ni också haft en fin helg!
Nina:

Vilken fin helg ni har haft:)! Underbart att ta tillvara på hösten. Vad kör du för yoga? Från youtube:)?
Lycka till på Gotland!

Svar: Yoga with Adriane :)
JOHANNA KAJSON

Lisa:

Vet du var fiskespelet är köpt?

Svar: Nej tyvärr
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: