Powered by Jasper Roberts - Blog

Stockholmsfredag

 
Vilken inspirerande dag hörreni, att vara på Acast nya huvudkontor var så jäkla roligt och jag fick en liten kick i baken av att sitta i deras soffor medan storheter som Sandra Beijer och Anitha Schulman spatserade runt i korridoren runt mig innan det var dags för oss att inta poddstudion. Jag vill starta en podd igen, jag saknar poddandet! Inte en bröllopspodd utan något annat - något fartfullt med någon härlig kollega. Jag saknar lite att ha kollegor efter 7 år själv i mitt bolag nämligen så nu försöker jag styra lite projekt jag kan göra tillsammans med folk....  (För som inte lyssnat på Vardagsfesten ligger alla gamla avsnitt kvar här, där ligger 45st...)
 
Acast bjussade på mumsig fika innan det var dags att gästa Influencers of Swedens podcast, det blev ett riktigt energiskt och härligt samtal kring min resa som Influencer och detta är ju bara början.... Säger  till när det släpps!
 
 
Sen sprang jag till Wienercaféet och mötte upp finaste Annika och Angelica som satt där och drack kaffe och jobbade, jag ville stanna längre och umgås med dem också men det hann jag inte för jag skulle vidare och äta lunch med familjen och hinna umgås lite med dem innan det är dags för nästa möte i eftermiddag och sedan AW med Isabella innan vi ska ut och käka heeeela famljen ikväll på YUC!
 
 
 
Jag har fått frågor om min sidenblus hela dagen, den hittar ni här (adlink) och mockabyxorna är gamla från HM men just nu är jag på jakt efter skinnbyxor (adlink) det finns ju  massa snygga och mina har börjat bli slitna..
 
 
Det blir så påtagligt hur viktigt det är för business att vara på plats i Stockholm då och då, bara på dessa dygnen har jag sprungit in i flera vänner, bloggkollegor och även er fina bloggläsare som stoppar mig och säger att ni läser blogg. TACK! Jag älskar att vi börjar bli så många här inne på bloggen och att det fortfarande är så fantastisk god stämning i kommentarsfältet. Hur som, jag måste fortsätta boka resor hit var tredje eller var fjärde vecka känner jag, nästa gång blir i Oktober då jag faktiskt ordnat så vi kan ses på signering av boken, äntligen börjar jag få klarhet i datumen för signeringsträffar och då hoppas jag att jag får träffa änn fler av er.
 
 
Nu måste jag hasta vidare, hoppas ni har en riktigt mysig fredag i regnrusket!
 
<3
Carolin :

Var kul att träffa dig! Är glad att jag våga komma fram, du var lika trevlig som man får intrycket av att du är från bloggen!

Svar: Såååå glad att du kom fram!!
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: