Powered by Jasper Roberts - Blog

Snart släpps bröllopskoordinator-utbildningen!

Idag är jag så jäkla stolt och glad att kunna berätta för er att snart släpps ÄNTLIGEN något ni är många som efterfrågat hos mig - nämligen en utbildning för bröllopskoordinatorer! Vi lanserar Great Weddings Academy senare i höst och där kommer komma många fler utbildningar och kurser och för alla er brudpar blir en förlängd arm till boken under våren.Där kommer ni kunna planera ert drömbröllop online med mig men redan nu kan man gå med i Facebookgruppen för alla er brudpar som planerar ert drömbröllop och i höst även boka mer kostnadseffektiva Skype-avstämningar med mig om man vill bolla och få tips och råd 30 eller 60 minuter utan att det kostar skjortan. Smart va?
 
Foto Anna Roström
 
MEN - åter till utbildningen och diplomeringen för bröllopskoordinatorer - här är ett utdrag från pressreleasen som går ut idag;

 

Johanna Kajson, Great Weddings utbildar och diplomerar en helt ny yrkeskår!
 – Great Weddings Academy lanserar utbildningar för bröllopskoordinatorer hösten 2017 tillsammans med Learnsum AB.

 

”Efter 7 år i branschen vet vi vad som krävs för att man ska kunna vara en kvalitetssäkrad, utbildad och professionell bröllopskoordinator. Under alla mina verksamma år och alla de bröllop jag planerat och levererat så har branschen utvecklats och vi ser en större efterfrågan på marknaden för riktigt vassa bröllopskoordinatorer som verkligen kan hela processen i yrket” – Johanna Kajson.

Efterfrågan från kunder att få professionell bröllopshjälp ökar och branschen har uppstått i Sverige under de senaste 10 åren vilket gör att en helt ny yrkeskår nu behöver utbildas och diplomeras. Många brudpar är rädda att de råkar boka en hobby-bröllopskoordinator då vem som helst kan bygga en snygg hemsida med fina bilder idag – men hur vet man att personen man bokar faktiskt kan yrket, vet hur man både planerar, förhandlar, budgeterar och levererar ett helt bröllop? Att arbeta som bröllopskoordinator är långt ifrån det rosaskimrande ”fluffet” som vi ser i Hollywoodfilmerna och på bilder. Man behöver ta yrket och servicen på största allvar och när två privatpersoner lägger så pass mycket pengar och engagemang på en enda dag i sitt liv så ska man kunna förvänta sig högsta kvalité. Det vill Great Weddings Academy försäkra genom deras nya utbildning och diplomering av bröllopskoordinatorer.

Det är högt tryck även från arbetssökanden som drömmer om att arbeta med bröllop på detta sättet och genom Great Weddings Academy kommer såväl befintliga som nya bröllopskoordinatorer kunna utbilda sig till bröllopskoordinator av bröllopsexperten Johanna Kajson för att kvalitetssäkra sin yrkesroll på bästa sätt. Och det här är bara början, under 2018 lanseras även fler kvalitetssäkringar av bröllopsleverantörer så att brudpar kan känna sig trygga på jakten att boka seriösa bröllopsaktörer. De som godkänns i Great Weddings Academys quality register har gått igenom en kvalitetsgrundande utbildning och testats i hur man hanterar såväl brudpar som bröllopsbranschen.

 

 

”Utbildningarna är i flera steg och i höst släpper vi steg 1 i bröllopskoordinatorutbildningen vilket jag ser med spänning fram emot! Man kommer kunna gå utbildningen på distans online och jag kommer digitalt har möjlighet att utbilda, ha personliga coachsamtal och ge koordinatorerna de rätta verktygen för att man ska lyckas och bli en Great Weddings bröllopskoordinator. Branschen är fortfarande relativt liten men det händer spännande utvecklingar hela tiden och det känns viktigt att även bröllopskoordinatorerna på festlokalerna är kunniga och utbildade så att brudparen få en trygg och inspirerande bröllopsplanering. Förr bokade man sitt bröllop via en säljare eller hovmästaren på stället men idag kräver brudparen mer än så, en trygg hand att hålla i längst hela planeringsåret och det kommer vi se till att de får.”

 

 

 

 

 

 
Förutom utbildningen så kommer alltså jag äntligen kunna ta in fler bröllop som de utbildade bröllopskoordiantorerna kan ta sig an, jag kommer kunna erbjuda praktikplatser vilket är något som jag får 5-10 mail om i veckan från er som drömmer om och önskar att få praktisera hos Great Weddings och vi kommer fortsätta med vidareutbildningar för befintliga bröllopskoordinatorer, workshops, inspirationskonferensdagar där man får hjälp att sätta årsmål likt andra företag har vår och höstkickoffer osv osv. Det finns ingen hejd på alla planer vi har för detta nya benet i verksamheten men gladast är jag att jag ska få träffa fler av ER och hjälpa till att utbilda och kvalitetssäkra branschen.
 
Foto Malin Mörner
 
 
 
Är du nyfiken så kan du maila en intresseanmälan till johanna@kajsonevent.se - märk mailet med "GWA ansökan" i ämnesraden så  är du först i listan när vi släpper anmällningarna för steg 1 senare i höst. Utbildningen passar såväl dig som är i början av tankarna kring yrket som bröllopskoordinator som dig som redan varit verksam inom området och vill ha en kvalitetssäkrad diplomering som bröllopskoordinator.
 
 
 
 
Förstår ni peppen?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
<3 tryck gärna på gillahjärtat så fler får se
 
Vickan:

Wow!!!

Tess:

Men så rätt på alla sätt! Superspännande och nu kanske är dags att jag gör detta? Har tänkt så länge, men inte riktigt känt att de utbildningar som finns känns....hm, helt rätt. Men med dig som ledare och utvecklare av dessa kan det inte bli annat än bra. Hejja dig!

H:

Wow vad roligt! Grymt Johanna!

Susanne:

Woow! Spännande!

Anni:

Åh vad kul! Grattis eller vad säger man? 😁

Anni:

Åh vad kul! Grattis eller vad säger man? 😁

L:

Grattis Johanna! fan va grym du är!!

L:

Grattis Johanna! fan va grym du är!!

Anonym:

Wow grattis vad roligt!!!!

Tess:

Grymt Johanna 😀!!!

Nea:

Fy fan va grymt!!! ⭐️🎊💛

Nea:

Fy fan va grymt!!! ⭐️🎊💛

Anonym:

Wow så häftigt!

Emma:

Så himla grymt! Stort, stort grattis!

Ellen:

Fantastiskt! Stort grattis Johanna, vilken superidé.
Jag bor utomlands, men att det går att plugga på distans låter ju perfekt. Hmmm nu börjar tankarna som jag tänkt länge att spinna.. Jag emailar dig! Xx

Hanna Karlsson:

Vad roligt! Stort grattis! 🎉🎊🎉

Linnéa Lundgren:

Coolt! Grattis 🍁💜

Kommentera inlägget här: