Powered by Jasper Roberts - Blog

Skogsutflykt och morgonvabb

Godmorgon från vabbstugan, natten var faktiskt helt okej om än många små uppvaknande och ynkliga små suckar och så men imorse hade febern landat på knappa 38,1 och Charles  verkar betydligt piggare idag så vi har blandat mys framför TVn med full fart farmåt i lek med duplo, målarboken och kafferep med de små tekopparna. De andra barnen som är sjuka från förskolan verkar ha legat i 40graders feber i flera dygn så jag är beredd på bakslag och misstänker attt det kommer i eftermiddag...
 
 
Men en liten promenad ut för frisk luft och upptäcksfärd i skogen ska vi nog försöka få till, så länge han är så här pigg. Frisk luft är ju toppenbra och så kanske vi han kan sova i vagnen ute...
 
Leta efter mossa, svamp och kottar i skogen är väl en bra VABB-aktivtet
 
 
Just nu planerar jag flera Stockholmsjobb och imorgon åker jag till Bokmässan i Göteborg och träffar mitt bokförlag och så ska jag passa på att spana in mässan, det ska bli SUPERKUL för jag har aldrig gått på den. Någon som varit där? Några tips?
 
Bild från pappas födelsedag på Skansen, kändes som vi behövde lite peppig energi i någon bild en sån här lugn vabb-dag, haha.
 
Nu ska vi göra bananslurp som mellis!
Maja:

Jag älskar Bokmässan! Är uppvuxen i Göteborg och vi gick alltid när jag var liten. Nu bor jag i Stockholm men försöker åka dit ibland, inte i år dock. Mitt tips är att kolla in programmet i montrarna och lyssna på lite författare som presenterar sina böcker. Aftonbladet och Expressen brukar få till väldigt intressanta samtal, som inte bara handlar om böckerna utan även om författarna själva. Jag brukar ha ett långt schema i mässans app med alla jag vill hinna med.

lars:

Ursäkta nåt jag har missat. har du skrivit en bok? vad för slags bok?

Svar: Planera ditt drömbröllop - med johanna kajson
JOHANNA KAJSON

Josefine:

Hoppas det blir bättre med febern!

Kommentera inlägget här: