Powered by Jasper Roberts - Blog

Parkhäng i Humlegården

Godmorgon från ett varmt och skönt Stockholm! 18 grader och vi är redan i Humlegården och leker bara vi i lilla familjen...Jag vaknade full av energi och helt lycklig i själen över gårdagen, jag hann med att träffa så många människor och kvällen avslutades på bästa sätt med dejtnight med min man! 


Men först hann jag dricka vin med Isabella och snacka en lång stund, lika fina samtal som alltid, och sen hade vi stor familjemiddag på restaurang YUC för att fira syrrans födelsedag som är på söndag... Väl där mötte vi upp våra vänner Mike och Martina lite snabbt också. De var ute ch käkade med några av killarnas barndomsvänner Lalla och Emelie så på väldigt kort tid hann vi träffa många så när vi var tillbaka på hotellet för att Charles skulle sova och ha ville sova inne i mormor och morfars rum var vi helt oförberedde på att vi skulle få till en dejtnight helt plötsligt!


Det var bara att hoppa i klackarna och dra ut på Stureplan med min man - hurra! Vi drack champagne på Riche, vin på Sturehof och sen mötte vi upp Angelica och Annika på Kasai för drinkar och dans. Snacka om dejtnight, att få dansa och skåla med sin man och vänner spontant en fredagskväll fyllde på energikontot rejält!!


Nu ska vi njuta av stan denna lördagen <3

Kommentera inlägget här: