Powered by Jasper Roberts - Blog

Mysmåndag

Måndagmorgon, lämningen gick superbra och det är redan 15 grader och sol utanför huset... underbart! Jag passar på att göra mysfrukost som vanligt och har en låååång todo-lista att jobba mig igenom idag men allt är i mjukis från soffan så det känns som återhämtning samtidigt ändå... men först ska mailen betas av, det ligger en hel del och väntar på svar från förra veckan så en kopp kaffe till och sen sparkar vi igång denna veckan!Hoppas ni får en mjuk start på veckan!

Hemma Hos Felicia:

vilken perfekt start på vecka, själv måste man förbereda sig för tenta på onsdag! Hoppas du får en fortsatt bra vecka! :)

Svar: åh lycka till på onsdag!!
JOHANNA KAJSON

Lars Gustafsson:

Va bra du har en go start på veckan. Jag är en slowstarter

Tess:

Du är verkligen min favoritbloggare! Så ärlig, härlig och levnadsglad. Älskar hur du blandar "damm med glam". Sedan blev jag ännu gladare när jag tänkte på vilken otrolig resa det känns som att du gjort i dig själv bara senaste året. Nu VET jag inte hur du känner etc., men jag tycker att du ska vara så otroligt stolt för den självutveckling som du vågar ta dig an. För det är faktiskt modigt och otroligt inspirerande Johanna! Jag inser att jag har börjat lyssna mer till mig själv tack vare dina blogginlägg. Tack!

Svar: TESS - fy fasiken vad fint skrivet nu blir jag helt gråtig - TACK!! Och tack för att du följer mig, jag blir så oerhört glad när jag får höra att någon annan faktiskt kan påverkas av bloggen och det är det som är drömmen - att hjälpa andra leva ett härligt, fantastiskt liv med mer firande och kärlek och SJÄLVKÄRLEK och med bra relationer till såväl andra som sig själv. Det är ju skitsvårt och något jag övar på varje dag men självutveckling är ju enormt spännande <3.
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: