Powered by Jasper Roberts - Blog

Mot Gotland!

hej, hej från Stockholm - eller ja Bromma flygplats... min klocka ringde vid 05 imorse och nu har jag precis köpt en espresso och bytt plan så snart lyfter vi my Visby. Plan 2/4 idag alltså... minns ni sist jag flög t/r så här och inte kom hem på kvällen pga försenade flyg? Jag hoppas det går bättre idag!Jag ser så mycket fram emot dagens nya brudpar, vilken spånnande tisdag! Veckans vlogg kommer upp vid lunch och för er som vill hänga med så filmar jag en del till instastories idag så haka på där.Ha en fin tisdag!

Emma - mode - mamma:

ha en toppen tisdag

kram kramis

Svar: tack detsamma!
JOHANNA KAJSON

Anonym:

Du vet att man kan flyga direkt till Gotland från Skåne va?

Svar: oh no, vilka flyg gick direktflyg imorse? Jag kollade SAS och FLYG BRA mina flygtider idag och där var inga direktflyg - vilka är det som går?
JOHANNA KAJSON

Josefine:

Hoppas du får en bra tisdag!

Svar: tack detsamma!
JOHANNA KAJSON

lars:

Tack och ha en bra Tisdag själv på Gotland

Svar: tack!
JOHANNA KAJSON

Hanna:

vad fin du är är!

Svar: tack <3
JOHANNA KAJSON

Anonym:

Man kan flyga från Ängeholm Airport direkt. Sturup vet jag inte. Tar lite mer än 1 h upp till Ängelholm från Malmö, men du kan checka in bara 15 min innan o slipper dubbelflyg, borde spara tid o risk för missade flighter...

Svar: Alltså jag kanske är trög men jag hittar unga direktflyg idag från Ängelholm heller? På sommaren går direktflyg från t ex Malmö men inte nu på hösten, vilket flygbolag kör direktflyg från Ängelholm? Haha, hittar inte :)
JOHANNA KAJSON

Anonym:

My bad kanske, det är möjligt att det bara är sommartid. Har inte kollat så noga, vet bara att kullaflyg flugit direkt... Sorry!!

Kommentera inlägget här: