Powered by Jasper Roberts - Blog

I Charles rum

Jag vaknade imorse av en helt okej natts sömn efter veckans tuffa myggbetts-allergi för Charles. Stackaren, det gör liksom ont i hela min kropp när jag ser honom få panik och inte kunna sluta klia, jag är också allergisk mot myggbett och det är så jäkla synd att superC fått ärva det.. Vi har salvor och antihistamin men vissa nätter är ändå fruktansvär tuffa för honom.
 
Hur som, jag och Charles smög in på hans rum och lekte lite medan Rickard fick sova lite till, jag älskar att hänga på Charles rum men oftast leker vi där nere, kanske ska lyfta upp mer leksaker så vi hänger här på eftermiddagarna efter föris?
 
 
"Bästa stunden" står det i min vigselring och det är för att det är precis innan man ska somna, det var då Rickard friade till mig och numera inkluderas ju Charles i bästa stunden för att natta honom tycker både jag och Rickard är bästa och mysigaste stunden på dagen så nu får det stå ppå hans rum med...
 
 
Vi köpte ballonglampan på IKEA i vintras men jag har varit osäker på den så den har legat i en låda men igår hittade Charles den och tjöt av lycka så då frågade jag om vi skulle sätta upp lampan på hans rum och det ville han såklart, det blev faktiskt fint och den ger ett supermysigt ljus... Den lilla canvasbiten mde tumavtryck till ballonger som hänger bredvid är från hans barnvälsignelse och det är hans gudmor som skrivit "Charles" på den svarta tavlan som fick åka upp här. Den fina postern med "jag ska ge dig rötter och vingar" har jag fått av Lisa Wikstrand och den röda fantastiska teckningen var den första vi fick hem från förskolan som Charles hade gjort.
 
Barnleksaker alltså, såå färglada så man kan få ont i huvudet på en sekund, jag försöker samla upp dem på ett ställe så att de som är sådär färgstarka kan få stå ihop, det viktigaste tycker jag är att säng och sovdelen är lite lugnare i färg och form.
 
 
 
Nu ska jag dricka kaffe och packa innan dagens vattenträning och bastu, vi ska iväg i helgen på det årliga famlijeslaget, tror det är 17e eller 18e året i rad som vi samlas i storfamiljen (vår familj och den familjen vi firar julaftonsmorgon med och har firat alla våra semestrar) på hösten för att spela golftävlingen Familjeslaget och bara mysa. Jag vann ju i fjol så det är jag som är värdinna för tävlingen och helgen i år, måste hinna baka äppelppaj med andra ord...
 
 
 
 
Josefine:

Så mysigt!

Kommentera inlägget här: