Powered by Jasper Roberts - Blog

Höstgarderoben

Ooookej, jag skulle kunna shoppa upp precis hela höstsortimentet i alla kedjorna just nu för mellan mina läkartider idag så var jag inne och provade lite käder och jag ville köpa precis allt - hjälp mig att välja!! Eller ska jag köpa allt? Haha. Ska nätshoppa ikväll när superC somnat tänkte jag som belöning för den tuffa dagen!
 
Som den här jackan,(adlink) jag MÅSTE nog köpa den va?
Syrran hade någon liknande jag lånade någon säsong men jag borde nog få köpa en egen leopard nu!
 
Och på tal om leopard, denna grå tröjan med leopararmar  (adlinkk) ska få flytta hem till mig! 
Och byxorna  (adlink) också, jag älskar mjuka byxor med brett gummiband i midjan som ser lite skräddade ut för då kan jag ha dem som mjukisbyxor när jag hämtar och lämnar på förskolan, haha.  Jag provade måånga kläder och nästintill alla hade jag velat köpa idag.. Sällan jag gillar så mycket på en gång!
 
 
 
Okej,, här kommer en tröja jag tror många av er kommer älska också - en grå döskön sweatshirt med pärlor på, syns ännu bättre här  (adlink) hur snygg den var och ändå sååå skön...  Gillade denna grå enkla och mysiga (adlink) ockås men nej, den med pärlor var både skön och cool!
 
 
För er som ska på bröllopsfestligheter i höst så är denna klänningen ett riktigt fynd, (adlink) - under 400 spänn och liksom ännu finare än den ser ut här - den lila färgen och de böljande tyget liksom skrek mitt namn...
 
 
Visst får jag köpa den även om jag inte har någon fest inplanerad just nu? Eller jooo, Olles barnvälsignelse är ju i Oktoboer, då kan jag ju ha den!!! Jaaa, nu får jag verkligen klicka hem den!!
 
 
Becka:

Johanna vilken storlek har du i grå med leoarmar?? Måste ha men slutsåld online :/

Svar: S har jag på bilden :)
JOHANNA KAJSON

sis:

Allt mycket fint och godkänt ;)

Svar: TACK STYLISTEN!!
JOHANNA KAJSON

Becka :

Tack för svar då får jag nog leta efter en i L. Så himla fin. Hoppas jag hittar den :)

Svar: Ja sååå fin
JOHANNA KAJSON

Emma:

Åh de där byxorna såg super ut! Älskar plagg som är dressade men känns som myskläder. Hittade inte via länken vilka byxor det var dock... Massa fint du hade hittat!

Caroline:

Så fina kläder. :)

Nea:

Köööp köööp! 🎀🤑

Anonym:

Vilken butik besökte du? Många snygga kläder.

Svar: Klicka på länkarna så hamnar du vid plaggen hos Lindex :)
JOHANNA KAJSON

Jennifer:

Älskar jackan😍 Hur var den i storleken och vilken storlek har du på bilden? Fanns inte medium på hemsidan och är lite osäker om small passar. Tacksam för svar 😅

Svar: Den var rött stor i storleken, jag hade medium på bilden men kanske ska ha en small...
JOHANNA KAJSON

Åsa:

Åhh, byxorna😍Vad heter modellen?:)

Svar: Jag hittar inte dem på hemsidan nu, blir tokig!! Men gå in i butik och fråga efter ett par mörkgrå byxor i stretch med brett gummibaand i midjan. Ska se om jag hinner in och kolla idag så får jag återkomma isf <3
JOHANNA KAJSON

Vegansk Skönhetsblogg:

Wow jag vill ha allt!!! Särskilt plaggen med leo ;)

Kommentera inlägget här: