Powered by Jasper Roberts - Blog

Helgen som gått

Måndag och allt går i slowmotion. Jag hoppas jag är på banan inom ett par dygn men så länge får ni se lite bilder från helgen som gått, tack för all omtanke, jag är bara här och nu för tillfället och tar en dag i taget och att koppla ur i helgen var precis vad jag behövde. Tack för att ni är okej med det!
 
Gjorde ett hjärta nere på vår strand under kvällspromenaden igår, solen sken och luften var krispig och skön.. Jag lyssnade på "På läktaren" och "Fredagspodden" och andades in luften i lugn och ro...
 
I fredags kom Rickard hem från sin långa Stockholmsvistelse med rosor till mig, älskar att vi är hemma ett par veckor i sträck nu utan fläng så jag kan ha snittblommor igen!
 
 
Och på lördagen var det Charles-dagen, det är den dagen som Charles skapades i labbet och vi firar den som en familjedag varje år eftersom det är ett jäkla mirakel att han kunde skapas genom IVF till slut. 9 september 2014 plockades en massa ägg ut och 2 befruktades varav ett blev Charles och idag denn 11 septembeer så är det 3 år sedan det befruktade ägget sattes in igen i mig och min gravidtete med superC påbörjades. Så på lördagen tittade vi på fiskar och åt färsk majs som vi kokte eftersom det är Charles favorit. Majs på Charlesdagen - såklart...
 
HUR kan det vara så gott?
 
Det regnade hela lördagen och regnet passade min känsla i kroppen, när Charles hade somnat på kvällen så började vi kolla på serien VEEP som vi hetl missat, perfekt humor för oss och bara halvtimmesavsnitt men bäst av allt är nog att det är såå många säsonger ute på HBO nu när vi upptäckt serien. HURRA!
 
 
På söndagen var det som sagt sol och jag gick två promenader, en med lilla famljen och en själv och mina löparskor är så slitna nu så det är hål i dem och läcker in sand i båda... Måste verkligen köpa nya nu, att det skvalpar omkring sand i dem funkar ju inte... Får bli höstprojekt, kanske dessa som jag tyckte var fina? (adlink)
 
Igårkväll låg jag bara och skrollade bloggar under täcket i soffan och hade min TENSaparat på mig innan jag somnade efter en skål med rågpuffar och mjölk. Mitt bästa nu, snällmat som är som en kram för smaklökarna. Har ni också snällmat som ni gillar lite extra när livet är jobbigt?
 
 
 
 
norrbotten emma:

vackra rosor =)

kramizzz

Louise:

Räknas glass med chokladsås som snällmat? 😂 Är i alla fall vad jag äter när jag är ledsen, blir bättre för stunden faktiskt! Ta han om dig!

Svar: Klart det gör!!
JOHANNA KAJSON

Anonym:

Misstänker att ni påbörjat er resa för få ett syskon till C. Tycker mig kunna tyda det mellan raderna... Jag är glad jag har mina IVF-mirakel så aldrig nånsin behöver gå igenom den skiten igen!!!

Svar: Hrmm, vad ska denna kommentaren ge mig? Nyfikenheten från dig? Poäng till dig om du har rätt? En käftsmäll av helvetet av "skit" vi eventuellt har framför oss? Fattar inte?
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: