Powered by Jasper Roberts - Blog

En lugn morgon vid havet

Jag började morgonen med en promenad ner  till havet, det var 15 grader och vindstilla och aaalldeles ljuvligt. Precis en sådan start jag behövde idag, dessutom träffade jag morgonbadarna på vår brygga och blev inbjuden att vara med i den lilla gruppen nästa år - de börjar bada i maj tydligen och håller på till typ oktober, i vissa fall november... Jag har ju inte badat på flera veckor så jag har svårt att komma in i det nu men åh vad jag ska satsa på det nästa år!
 
Följ mig på instagram om ni vll se mer från morgonen, @johannakajson heter jag där - spana in instastories också vettja - det blir kul!
 
 
 
Andra saker som mogonen börjat med;
- en acaibowl med granola och jordnötssmör - VARFÖR har jag aldrig haft jordötssmör på innan?
 
- jag fick se roliga siffror om vår generation (födda 1983 och senare) där tydligen 52% hellre konverserar va text än röstsamtal vilket jag tyckte var lite skönt att läsa för jag är en av dem...
 
- dessutom stod det att 93% har köpt en produkt genom at de hört om den från familj eller vänner och 89% litar mer på dessa rekommendationer än påståenden från företaget bakom produkten - även här känner jag igen mig enormt. Jag älskar ju t ex när bloggare tipsar om produkter de gillar och i 99% av fallen så är jag också supernöjda med produkten när jag köpt den på deras rekommendation.
 
- duplobyggande med Charles och en GLAD superC som själv sa "nu ska jag åka bilen till förskolan" och glatt sprang rakt in idag. SÅ SKÖNT!
 
- Skrattfest när jag lyssnade på TrettioplusTrevar - hett poddtips till er!
 
- en kopp kaffe med lite mjölk och nu ska jag snart ta dagens andra kopp... äntligen...
 
 
 
Angela:

Önskar dig en underbar dag 💕
Kramar

Angela:

Önskar dig en underbar dag 💕
Kramar

Isabell Hedberg:

Låter som en perfekt morgon :D
Hoppas resten av dagen blir lika fin :)
Kram!

Kommentera inlägget här: