Powered by Jasper Roberts - Blog

Egenplockade hallon till frukost

 
Titta vilken mumsig frukost vi äter denna morgonen, med hallon som vi själva plockade igår på Hallongården, det var ju såklart hur mysigt som helst att springa runt där bland getterna i ösregnet och efteråt så fikade vi inne med två leriga kids. Jag och Louise är så lika i hur vi tar oss an såna här projekt, killarna trillade rakt ner i lerhögar men äsch - det går ju att tvätta!
 
  
 
 Idag ska jag iväg och ha samtal med arbetsterapeuten samt köra vattenträning och bastu innan jag ska iväg på ett lunchmöte i Malmö med min fina vän Sheila som är nere från Stockholm. Rckard och Charles har mysdag och bygger höga torn och små hus med duplon bredvid mig.
 
 
Gullungarna från igår...
 
 
Sen är det äntligen FREDAG mina vänner! Hurra!
 
 
norrbotten emma:

smaskens så gott med hallon =)

kram
ha en underbar fredag

Dess:

Kan starkt rekommendera att åka till Hallongården tidigare på säsongen nästa år om man är ute efter just hallon. I slutet av juli, första gången jag var där, var hallonen magiska! Andra gången jag var där för en vecka sedan var det betydligt sämre, varje hallon man plockade fick man kolla om det var totalt mögligt inuti. Däremot kan jag tänka mig att björnbären var riktigt fina nu :)

Kommentera inlägget här: