Powered by Jasper Roberts - Blog

Det är bättre nu

Inlägget innehåller reklam för Indiska.se
 
 
Det är med lätthet och sån gläde jag kan meddela att jag känner mig lite lugnare och gladare nu när jag skriver ikväll - imorse och i förmiddags känder jag hur jag var både arg irriterad och ledsen i precis hela kroppen och det är inte likt mig att känna mig arg. Men så märker jag att kroppen är lite knäpp med hormoner för tillfället också och jag har ont i magen så jag antar att det hänger ihop - ja det och aaaaalldeles för lite sömn i för många nätter i rad....
 
Hur som, dagen har bjudit på perfekt höstväder med strålande sol som värmt upp Näset en del och vi har faktiskt till och med grillat och ätit middagen utomhus...
Fick frågan om den blå blusen som liknar siden, den är härifrån för ynka 299 pix (adlink) och superC som älskar sköna tyger gav 5+ till denna, haha. Ni får dessutom 30% rabatt i helgen med rabattkoden "fallinlove" på allt. Shop away.
 
 
 
Rickard sprang ju halvmaran på Löparfesten här nere på Näset idag och jag är så jäkla imponerad av honom - han bestämde sig förra veckan lite halvspontant för att anmäla sig och springa denna helgen - helt galet att kunna dra ut sådär på en halvmara utan att ha tränat inför det. Coolt. Vi var på plats och hejade såklart!
 
Nu ska vi se Daniel Tiger innan superC ska sova, jag har precis trixat i honom antihistaminet så jag hoppas innerligt på en bättre natt inatt! Tack för all omtanke, vi har receptlagda salvor men han har ju sååå mycket hår så hårbotten är klurig att få till. Allt annat har läkt snabbt och och fint med salvorna vi fick förra helgen.
 
 
Hoppas ni har en fin lördag <3
 
 
 
 
 
Anne:

Det finns ju kortison i flytande form till håret har fått det flera ggr till våra pojkar haft stora problem ändå sen de var små funkar super hoppas han blir bättre snart.

Kommentera inlägget här: