Powered by Jasper Roberts - Blog

Den där byrån

Inlägget innehåller adlinks 

 Jag filmade när Charles lekte med alla mina smycken och väskor och "organiserade" upp det hela på min instastories för ett tag sedan och jag fick såå himla mycket frågor om skåpet som vi köpt till sovrummet. Vi ska ju köpa ny TV också...och måla...och förstora bilder och rama in... Ja ni vet, så småningom men just nu har vi iaf äntligen fått till ett jäkla skåp istället för ett gammalt IKEAnattduksbord så det är ju alltid en start!
 
Skåpet Dessi  2999kr men jag fyndade det för 40% rabatt - heja!. (adlink) 
 
I helgen lyckades ju Rickard dessutom äntligen kapa sladden och koppla i fjäderlampan som taklampa (shoppade den här, adlink) så nu har vi lite belysning där inne också. Hurra!
 
 
Jag ska erkänna att vi sällan rullar upp våra rullgardiner för då ser grannen rakt in i vårt sovrum och jag orkar inte känna att jag inte kan byta om som jag vill och så, ser säkert skittråkigt ut utifrån men det är så skönt med ett mörkt, privat sovrum. Vet inte riktigt hur vi ska lösa det där.... Sen vill jag få in någon stor grön växt där inne också och mer tyg, gardiner kanske? Hrmmm... Märker ni att jag är sugen på inredning hemma igen efter fokus på utelivet och trädgården hela sommaren? Mysigt...
 
 
 
 
 
Mer om vad adlinks innebär här på bloggen hittar ni här.
Anni:

Kan ni inte ha några gardiner att dra för istället. Behöver ju inte vara mörka, utan ljusa, kanske med mönster. De gör att grannen inte ser lika lätt in

Svar: Men vi behöver mörkläggning på natten och sen är jag för lat, hahs
JOHANNA KAJSON

Becka:

Du som är så pysslig kanske kan göra mönster på fönstren av filmjölk eller köpa plast att sätta på fönstret för att få in ljuset men hindra insyn :)

Svar: Hahaha, jag är ju inte så pysslig som man kan tro...
JOHANNA KAJSON

Amanda:

Fönsterfilm! Självhäftande på fönsterrutan, ljuset kommer in men inte grannens blick. Funkar supersmidigt. Att man sen är lat och inte orkar dra upp och ner, det är en annan historia ;)

Kommentera inlägget här: