Powered by Jasper Roberts - Blog

Best bud

Utskrivningen med sjuksköterskan gick bra och nu flyger jag själv igen - hurra! Tänk vad mycket jag ändå lärt mig om mig själv under dessa 6 veckor, framförallt att respektera mina egna gränser lite mer och planera in återhämtning och ställtid i mitt liv. Det ska jag väl klara av i fortsättningen va?
 
Hur som, jag stack raka vägen från mötet till förskolan för att hämta Charles och han ville absolut gå och gunga på lekplatsen så vi tog sällskap med Henry och Louise men eftersom jag hade bilen så fick jag bära Charles som inte ville gå själv... Tills Henry ABSOLUT ville gå själv så Charles fick sitta i hans vagn medan han drog honom, haha. Alltså de två små liven.. Best buds!
 
 
Jag och Louise hann prata non-stop en timme medan killarna gungande, klättrade och lekte. Så himla härlig att kunna fylla på vänskapskontot lite spontant hit och dit utan planering - det passa mig perfekt nu när jag helst inte vill boka in så himla mycket i kalendern...
 
 
Vi kom hem strax efter fem och lagade zoo-pasta (har ni sett den på Coop? De har gjort pastan som en massa djur i vitt, rött eller grönt och Charles äter helst sköldpaddan eller elefanten - haha. Allt är ju samma....) och falukorv och så fick det bli "ärtglass" - kalla ärtor från frysen... Sen dess har vi gått loss med duplot och lekt på Charles rum. Urmysigt men nu när Rickard kom hem fick jag sätta mig en stund vid datorn igen och förbereda det sista inför morgondagens möten.
 
Ikväll börja IDOL live hörreni!! Jag hade tänkt yoga men jag tror fasiken jag hellre ser Idol och vilar, min klocka ringer 05 imorgonbitti så jag måste gå och lägga mig vid nio redan för att orka eftersom superC håller oss vakna en stund på nätterna igen...Fast det avslutas oftast med att han vill att han och jag ska gå in och lägga oss i hans säng och somna där och det är ju himla mysigt det med!
 
 
Ha en fin kväll <3
Therese :

Härligt att allt gick bra och att du känner att det gav så mycket. Det har varit väldigt spännande att följa!! Känner du någon skillnad i kroppen nu efteråt? Eller tar det längre tid kanske? Vilka delar kommer du hålla kvar vid mest (egentid såklart men tänker på det med bastu och vattenträningen mm?). Intressant att lära av då jag också lever med liknande åkommor fast i en annan sjukdom. Känner igen SÅ mycket i hur jag själv planerar med energi och sånt, men verkligen bra att bli påmind om detta! Tack för bloggen jobhanna, den är helt fantastisk <3

Svar: Jag ska fortsätte med yoga, bada varmt hemma, 4 små övningar jag fik av sjukgymnasten och att lägga in ställtid och återhämtning. Spännande!!
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: