Powered by Jasper Roberts - Blog

Att ha två barn

Söndagsmorgon och vi äter sista hotellfrukosten för denna vistelsen... det ska bli skönt att komma hem även om vi haft fantastiska dagar här i Stockholm!Igår fikade vi ju hemma ha syrran och sedan tog vi med oss Donna och passade henne för kvällen, livet med två barn för en kväll helt enkelt medan de kunde gå ut och käka med sin vänner. Vi var rätt trötta efter utekvällen i fredags så myskväll me Charles och Donna kändes som en perfekt avslutning.Först skulle vi åka tunnelbana, det är ju så spännande att spana på tågen och lyssna på alla röster i högtalarna. Det gick toppenbra även om dubbelvagn såklart hade varit lättare än att ha två vagnar...


Väl framme hade vi kvällsmys framför Daniel Tiger i hotellsängen innan barnen skulle sova.


Enda utmaningen blev att jag tänkte spa Donna först men superC som är jättemammig blev så himla ledsen och avis så det gick inte så vi vände på det och Rickard gick ut med Donkis i vagnen och sen ville Charles också sova - vid halv nio hade jag tre tungt sovande älsklingar bredvid mig och jag hade tänkt se IDOL men jag slumrade till jag med. Såå skönt att ha vilokväll och urmysigt att få passa Donna såklart!
Ha en fin söndag, vi flyger hemåt vid tolv och jag längtar efter ett varmt bad med Charles och att pilla lite i huset.Isabell Hedberg:

Så sött med matchande pyjamaser! :D
Ha en fin söndag :)
Kram!

Kommentera inlägget här: