Powered by Jasper Roberts - Blog

3 tips till småbarnsföräldrar

Det finns ju några utmaningar när man är småbarnsförälder som de flesta av oss delar, t ex att borsta kidsens tänder, hålla dem nöjda och glada i bilen eller på flyget eller liknande och att försöka få skärmtiden att vara så bra som möjligt och inte bara fladdrande, hysteriska barnprogram... Eller ja - det finns ju tusen andra utmaningar också men just idag har jag 3 tips mot dessa små utmanignar som hjälper oss så jag tänkte dela med mig - schysst va?
 
Först ut - tandborstningen, vi borsta morgon och kväll och det är fortfarande något Charles protesterar mot men som med lite sång och bus oftast går rätt bra, min favoritbarnkanal på Youtube Babyoonz har ju en borsta tänderna låt som är guld värd, har ni hört den? Det är ju samma röst som sjunger Godmorgonlåten jag alltid gråter till för den är så himla fin i texten...
 
 
 
Hur som, tips nummer  2 blir ju då helt enkelt Babyloonz egen barnkanal på Youtube som liksom är gratis och ni har ju sett oss dansa loss till Iggys danslåt på instastories (bästa dansen!!) men sedan älskar vi pekböckerna med fordon, djur och såklart alla sångerna. Jag visste inte förrän igår att de hade serier också, så nu tipsar jag vidare - tips tips! Babyloonz urgulliga små serier med favoriten Vanjas röster såklart.
 
Jag har ju varit orolig för skärmtid som ni vet, framförallt de första 2 åren då jag var helt lost och liksom inte visste riktigt vad som kändes okej och inte så när jag lärde mig om Babyloonz som är anpassad och skapa för barn i åldrarna 0-5 år så blev det en favorit här hemma. Allt material har genustänk och är såklart fritt från våld och obehagligheter, och allt går i ett lugnt tempo så att små barn ska kunna följa med och förstå vilket verkligen märktes på Charles som gillat dem från start.
 
 
 
 
Så, nu kommer vi tll sista tipset som liksom är det bästa och det är att Babyloonz som jag hoppas och tror ni alla redan hade koll på också har en superapp med typ allt materia och man kan ladda ner allt offline i den vilket gör appen till magiiii när man kör bil själv med sitt barn eller ska ut och resa... Vi flyger ju en del med superC och då har vi gjort egna spellistor i appen med hans favoritsånger och har dem offline. GULDTIPS för småbarnsföräldrar som vill förenka sin vardag med gott samvete, jag tycker programmen och sångerna är så mysiga själv så vi brukar titta ihop.App-tips kan man inte få för många tycker jag, framförallt är det så himla svårt att hitta bra grejer till små barn men där tycker jag verkligen att Babyloonz lyckats!
 
Och nu tänker ni - hellooo vilket sponsrat inlägg, varför har hon inte märkt ut det? NIXPIX säger jag, detta är en av de produkter för barn jag tipsat oftast om för att jag helt enkelt verkligen gillar den - och så gllar jag Vanja och Niklas också såklart som står bakom dem.
 
 
Kategori: Vardagen med moi Taggar: babyloonz, barnapp, barnmusik, barnprogram, borsta tänderna, småbarnsföräldrar;
Vanja:

Men din rackarns GULLPLUPP! TACK tack tack finaste Johanna! Jag och Niklas blir så innerligt megasuperduperglada! <3 Puss å kram och kram och puss och puss och kram! <3

Svar: GULLPLUPP kan du vara själv!!
JOHANNA KAJSON

Kommentera inlägget här: