Powered by Jasper Roberts - Blog

Tung morgon

Såå tung morgon denna dagen trots att det är fredag.... Tung huvudvärk, ont i mgen, trött och ledsen och sänkt. Tungt, tungt, tungt. Inget man vill varken se eller läsa när man vill peppar igång för fredagen egentligen men så blev det idag och nu kan jag bara försöka äta rosa frukost och dricka kaffet ur rosa muggen och försöka vända denna dagen...
 
 
Jag har kommit igång med juicerna igen, främst äpple-morot-citron-ingegära-broccolistam men så mixar jag i lite annat smått och gott ibland och det känns skönt att veta att man fyller på kroppen med bra näring om man slarvat lite med de färglada grönsakerna till lunch...
 
 
Igårkväll åt jag en kastrull kokad brocoolli och broccolistam till kvällsmat, haha. SÅ gott, jag tror aldrig jag ätit så god broccoli som den svenska som finns i butiken nu..
 
Nu snor vi en bild från i onsdags för att peppa igång denna fredagen - om jag ser denna bilden kanske jag kan lura hjärnan att jag är så här pigg och fräsch idag med?
 
 
Yes - nu kör vi!
 
 
Lars Gustafsson:

tråkigt ärr du inte känner dig så bra. Hoppas det bättrar sig fram på dagen. Dina frukostar ser inte ut som mina. Men hur skulle det se ut om vi alla åt samma? Rosa månaden så viktigt att bidra till att vi får bukt med ALLA Cancersjukdomar.
Jag ska lyssna på Sanna Lundell prata om medberoende i eftermiddag. hoppas du får det OK idag

Lillemmish - mode - inspo - mamma:

så snygg jacka :)

ha en bra fredag
kramis

Svar: Tack!!
JOHANNA KAJSON

Josefine:

Hoppas du känner dig bättre snart! Och att du får en bra start på helgen ändå!

Svar: Tack <3
JOHANNA KAJSON

Angela :

Krya på dig fina du 💖💖 Önskar dig en underbar helg och en frisk helg 💕
Kramar Angela

Mamma:

Tack för påminnelsen❤️ Nu åker min josmaskin oxå fram👍👍👍

Lisette:

Vem tar bilder på dig när du är hemma? Eller självutlösare? Tänkte bilden såg väldig stagead ut. Hoppas du mår bättre snart!

Svar: Självutlösare om jag är själv hemma :),
JOHANNA KAJSON

Tess:

Det är ju helt ok att inte känna sig på topp, eller t.o.m. riktigt nere ibland. Tidigare försökte jag alltid få dagen att bli bättre när jag hade en riktigt skitdag, men har insett att för mig så behöver jag ha skottdagen som en skitdag för att sen börja om. Sen är det väl absolut inte så konstigt, snarare tvärtom att du känner så här efter att ha gått i terapi. Det är ju inte så att allt kan släppas när du lämnar rummet, snarare tvärtom att den terapistunden har varit någon form av katalysator, som på sikt kommer vara grymt, men kan vara tufft initialt.
Men i alla fall, ngt att glädjas åt är att du här nu har ännu en bokköpare :). Jag är gift, men är ju så galet taggad inför att förhoppningsvis lyckas knipa en plats på don utbildning, så tänkte att detta är ju en grym start att påbörja tankesättet. Hejja dig!

Kommentera inlägget här: