Powered by Jasper Roberts - Blog

Tisdagspeppen och ny hemsida!

JAAA, äntligen vågar jag lansera min nya hemsida och visa upp den för er, vi har lite småpill och fix kvar men i det stora hela är den redo att visas och jag är så jäkla imponerad och stolt över teamet som hjälpt mig skapa den! Michelle, min superpraktikant i våras, fick ju uppdraget att projektleda det som skulle bli en ny varumärkesstrategi för mig där jag ville samla upp alla mina projekt och bolag under ett tak - johanna kajson. Vi bollade fram en idé till hemsida, att vi skulle döpa om bloggen och jobba med nya bilder och texter och först ut var att ta fram nya loggor. Något som superduktig Elin Fransson på FRANS hjälpte oss med, henne tänker jag hålla hårt i kan jag säga för hon var superduktig och ni fick ju se allt i våras men nu är alltså även hemsidan byggd med de nya loggorna och färgkoderna. Så himla fint.
 
 
Och hemsidan då? Ja den har bästa Henrik Wickstrand skapat och designat och just nu håller han på att bygga det sista med greatweddings.se som ska öppnas upp i vår igen fast med helt annat innehåll, där kommer bland annat alla utbildningar ligga och såklart en massa smart bröllopstips och trix.  Bra va?
 
Men tillbaka till nya hemsidan, den ligger på johannakajson.se och det är ju mitt varumärke numera som jag pratade om i podden igår, det hjälper mig att separera businessdelen från mig personligen emellanåt vilket känns viktigt när man jobbar med att sälja sin egen tid som jag gjort i över 7 år nu... Det är skittuffft nämligen och framförallt om man är sån som jag som engagerar sig så himla mycket i sina kunder så att man nästan vill jobba gratis för varenda en. Men det håller ju inte längre, att jobba gratis för att jag har ett kul jobb funkar inte att betala med i mataffären och det funkar inte att stå för att jag skulle vara stressad, vara bort från min son och familj på helgen eller ha ont i magen och för mycket jobb utan att kunna ta ut lön för det istället för att vara ledig, fri och gå på upptäcksfärd i skogen med sonen. Så, lättare att separare varumärket från privatpersonen.
 
Hur som - vad tycker ni om hemsidan? Visst är den fin? Hojta om ni hittar stavfel eller annat så vi kan trixa till det, SÅ glad för hela förändringen vi gör med bolaget detta året...
 
 
 
 
Nu ska jag till sjukgymnasten på uppföljning
Tess:

Wow superfin! Har inte hunnit kika runt på alla sidor, men det enda som jag skulle korrigera är att footern är väldigt lång och med stora mellanslag (tittar i mobilen). Sedan tycker jag dina kontaktuppgifter ska sticka ut lite större :). Bra jobbat, nytt och fräscht, känns helt rätt för 2017 :)

Svar: TACK!!
JOHANNA KAJSON

Emma:

Jättefin hemsida! Håller med Tess ovan att den känns väldigt fräsch!

Eftersom du bad oss komma med kommentarer om eventuella stavfel etc tänker jag att ni nog skulle vinna på att korr-läsa alla texter igen. Det är en del ord med för många bokstäver och meningar som inte riktigt är rätt, i alla fall i texten under "Influencern Johanna Kajson". Och eftersom allting annat är skrivet med små bokstäver borde kanske texten under Företagsevent också vara det? Bara en tanke! Grymt jobbat! :)

Svar: tack!!
JOHANNA KAJSON

Emilia:

men WOW!!!!! Så snygg och seriös! Nu när man tänker efter borde du ju haft en sån här hemsida i flera år, jag menar du är ju proffs! :) De enda synpunkterna jag tänkte komma med var samma som Emma sa, just texten under "Influencern Johanna Kajson" med lite särskrivning och meningsuppbyggnad samt de stora bokstäverna under företagsevent. Annars: grymt jobbat. Kram

Svar: tack :)
JOHANNA KAJSON

lars:

Ja den ser väldigt proffsig ut. Ni är så många kreativa tjejer på bloggen som har mycket bra inlägg och hållit på att blogga i många,många år. De flesta mycket proffsigt.
Jag som är nybörjare och inte är så proffsig, får nöja mig med amatörstatus. Jag är glad för varje person, kanske 20, 30 personer som varje dag står ut med mina små inlägg och kass bilder. Men jag har inte så stora krav just nu
Johanna jag gillar att läsa din blogg och lycka till hos Sjukgymnasten idag

Kommentera inlägget här: