Powered by Jasper Roberts - Blog

The Vanja i drömmimgaste miljön

  
Ni som följer mig på instastories vet ju redan vilken makalös kvinna jag fick förmånen att äta lunch med igår, jag fick nämligen komma till Vanjas kontor som hon och Jossan döpt till  "Drömmis" och jag förstår innerligt varför, herregud så vacker och inspirerande miljö att jobba i!!! Och kaaaanske, kanske var det så att anledningen till att jag tappat rösten idag är för att vi pratade non-stop om entreprenörsskap, vart vi är och vart vi är på väg och jag blev så otroligt engagerad och inspirerad så jag liksom aldrig ville sluta prata, fråga, lyssna och inspireras. Vanja är en superentreprenör av rang och jag är så jäkla glad att jag fick förmånen att höra mer om hennes resa och vart hon är på väg härnäst.
 
 
Vanja driver alla sin egna kanler, en podd med Jossan, Babyloonz (alla föräldrars drömapp och kanal på youtube) och har tusen andra bollar i luften - någon kanske har sett henne i JC-kampanjen nu senast? Coolare inspiratör att få sitta ner med på en lunch så här är svårt att hitta för mig just nu, och det var PRECIS vad jag behövde för att få mig lite tankeställare kring vart jag är på väg häräst med mitt varumärke...
 
 
Jag var så nyfiken på hur hon tänker kring sitt varmärke, prissättning, entreprenörskap och att hitta en partner in crime (Jossan) att göra vissa saker med medan man gör andra grejer själv. Jag tycker hon är så duktig på att vara väldigt tydlig med sitt varumärke - vilka hörnstenar som ingår i hennes sociala medieprofil liksom och där är jag fortfarande lite lost trots att jag försökt lägga en strategi och strama upp mig i flera år nu... Sedan är Vanja så himla duktig och bjussig med hur hon tänker kring affärstänket, att ta betalt och att VÅGA ta betalt och se till sitt eget värde och det är så viktigt och modigt att berätta hur man själv tänker och peppa andra kring det.  Jag hade ju en stor entreprenörskris i våras som ni vet och jag försöker lära mig av powerkvinnor som Vanja nu att våga ta betalt, sluta jobba gratis, se till mitt eget värde och våga tacka nej. Det funkar liksom inte att jobba gratis när man drivit ett framgångsrikt bolag i 7 år - jag snor ju tid från min familj, mina vänner, mina må-bra-grejer och vila varje gång jag går med på att jobba för en alldeles stor rabatt eller helt gratis så NO MORE.
 
Och det handlar inte bara om att jobba gratis såklart, det handlar om att inte bara jobba med att sälja min tid med mig som fysisk person utan att börja ta fram produkter och projekt som kan generera pengar mer än 1 gång - som på lång sikt kan snurra och bli "money when you sleep" så att säga. Så min resa kring detta pratade vi lite också och Vanja peppade mig.
 
 
Det förvånar mig liksom inte att hon är nominerad till årets influencer på galan imorgon, hon går verkligen först i ledet i hur vi skapar denna branschen och jag tjuvfotade faktiskt henne lite igår när hon jobbade med att fota och styla sina bilder till bloggen och instagram - vi är ju varandras raka motsatser i hur vi bloggar och fotar och jag älskar hennes drömmiga instagramkonto och bildflöde på bloggen - det är inte av en slump som allt ser så piffigt och inspirerande ut utan det ligger hårt jobb bakom och ett proffs touch.
 
 
 
Nu är jag fulltanad med nya idéer och ser fram emot att följa Vanjas blogg framåt för att se hennes influencer-resa - tror ni hon vinner imorgon?
 
 
 
Vill ni höra mer om mina nya projekt som jag har på G och att jag ska skriva mer om entreprenörsskap förresten? Vanja tipsade om att jag ska bli bättre på att berätta om hur jag tänker och lägger strategier när jag klurat ut mina årsmål för bolaget - vad säger ni?
 
Tess:

Ja! Superspännande! Och genom att dela med dig av fina tankar så har du ju en himla fin grupp läsare där du får direkt feedback och som även kan komma med nya infallsvinklar som i slutändan kan hjälpa dig nå DITT mål. Krya på rösten!

Alice:

Ja vore verkligen skoj att höra mer om entreprenörskapsbiten!!

Cecilia:

Ja, blir så peppad & inspirerad 😍

Cecilia:

Ja, blir så peppad & inspirerad 😍

Carolin :

Ja jag vill gärna höra vilka planer, mål och drömmar du har!

Kommentera inlägget här: