Powered by Jasper Roberts - Blog

Som en chokladbit

Igår var jag på Epic Hair i Malmö och fixade till håret för andra gången och jag är så himla nöjd med det stället, bästa tipset till er som letar hårfrisörska i Skåne!! Lyxig stund och jag låg lääänge i massagestolen och vilade medan färgen verkade, mmm.
 
Ni frågade mig sist var jag hade varit är jag var så nöjd och det var alltså här, hur som. Förra gången gjorde vi mig sommarfräsch i lite ljusare ton så vi tog en förbild för jag gillade detta håret i somras och vill säkert ha det liknande nästa vår men nu var jag sugen på brunt och höstfint... Förebilden:
 
 
Och efter snickesnack, massagestol, färg i håret, en kaffe med chokladbit och lite klippande så blev det.....
 
 
Så här!! Tadaaa, älskar att där får vara lite skiftningar kvar i håret och tänkt om man alltid fick ha såna här lockar, jag självtorkar ju alltid håret och orkar inte ens plocka fram någon produkt eller stylingverktyg, haha. Så pass lat!
 
 
Visst blev färgen fin? Nu är jag redo för nästa  veckas inspelning, plåtning  och gala!
 
 
 Nu ska jag dricka dagens första kopp kaffe, hann inte innan jag lämnade Charles på förskolan men åh vilken mysig morgon vi haft och lämningarna går bra igen, man måste bara ge superC lite tid och inte kasta in honom på 1 minut som det känns som omgivningen vill ibland. Det räcker med att lugnt sätta sig och vara med ett par minuter för att han själv ska vända om från "neeej" och klamrande vid en till att han springer iväg och leker och vinkar hejdå. Så nu gör vi så - man måste våga följa och lyssna in sitt eget barn.
 
Som sagt - nu KAFFE!
Tess:

Så snyggt det blev! Ha, alltså jag önskar själv att jag gav mitt går lite mer kärlek med locktången, det blir ju såååå fint! Men nej, det kommer nog inte hända de närmsta åren förutom när det är fest hehe.
Men såklart ni ska lyssna på er själva, se så bra det blev då! Så taggad för kursen, när tror du den kommer starta?

Svar: I november är riktmärket att de första ska få börja :)
JOHANNA KAJSON

Lillemmish - mode - inspo - mamma:

så fint de blev =)

ha en bra dag
kramis

Svar: Tack - ha en fin dag du med!
JOHANNA KAJSON

MalinF:

Snyggt!! 👍🏼😊

Svar: Tack!!
JOHANNA KAJSON

Johanna:

Hej,
Ville bara säga att jag köpt både "Drunkna inte i dina känslor" och "Good enough". Såå glad för tipset! Har den här hösten bara känt att jag måste lära mig mer om mig själv och hur JAG ska må bäst. Du inspirerar till det. Tack.

Svar: Åh vad bra Johanna - vad GLAD jag blir!!
JOHANNA KAJSON

Josefine:

Åh, så fint!

Linda:

Du blev jätte fin i håret.
Vad skönt att det funkar bra med lämningarna på föris för er, vi har haft tur nästan från dag 1 med det att det funkar bra så det är guld värt.
Snart är denna vecka slut och vi har fullt upp hela helgen med olika projekt, men en favorit jag ska göra på lördag är att gå på ansiktsbehandling i 50 min så underbart ju. Sen efter det är det full fart med att fixa ordning i trädgården m m inför den kommande vintern, så det blir att höst städa lite.
Ha en fin dag
Kram Linda

Karin:

Vi har liknande erfarenheter vid lämningen, han har nyss skolats in och det har varit en del tuffa lämningar men oftast funkar det mycket bättre om den av oss som lämnar sitter en stund med honom i hallen och tittar på vad som händer inne i lekrummet, och pratar med pedagogerna och de andra barnen som visar olika leksaker. Då blir han ofta nyfiken efter en stund och går in själv! Jätteviktigt att försöka hitta vad som funkar för ens eget barn <3 på tal om det du skrev om leggings från tjejavdelningen för ett tag sen så kan jag säga att jag köper mycket "tjejkläder", leggings, tröjor, tunikor, till min son. Gillar när det inte är så "tufft och hårt" som typiska killkläder ofta blir. Så kör på, det är ju nån annan som har bestämt vem kläderna "ska" vara till, men det gör man ju som man vill med!

Svar: absolut!
JOHANNA KAJSON

Isabell:

Hej!
Måste fråga, hur ställer sig din förskola till att du är hos frisören under tiden Charles är på förskolan? Tänker att förskolan ju faktiskt är till för när vi föräldrar arbetar, inte när vi går till frisören eller städar eller ja, allt annat som kan vara effektivt när man inte har med sig en liten tvååring ;-) Ses ditt frisörbesök som en del av ditt yrke, eller hur fungerar det? Tänker att för tex Isabella Löwengrip verkar det vara så eftersom hon arbetar med skönhet och blir stylad varje dag när barnen på förskolan.

Och ta det inte som kritik, jag är bara nyfiken! Charles kanske rent av var med sin pappa? Mvh Isabell

Svar: Nej han var självklart på förskolan och eftersom jag kan jobbar som helst ifrån så kan jag passa på att fixa håret samtidigt men just denna gången ingår det i mitt jobb inför plåtning, filmdag och gala nästa vecka. Men så är det ju inte alltid :). Och att jag har möjlighet att städa eller slänga in en maskin tvätt eller handla på min lunch och rasttid är ju toppen och det måste få vara okej - jag har ju själv valt att starta ett bolag som gör det möjligt för mig att jobba hemifrån.

Nu blir jag nyfiken - hur tänker du?
JOHANNA KAJSON

Anonym:

Tror faktiskt Johanna jobbar samtidigt sol hon är hos frisören :)

Anonym:

Tror faktiskt Johanna jobbar samtidigt sol hon är hos frisören :)

Kommentera inlägget här: