Powered by Jasper Roberts - Blog

Laga fredagslunch

Jag lagar ju säääälllan mat men idag har jag bjudit över en vän på lunch och tänkte slänga ihop en laxpasta, känns lyxigt att kunna göra det denna fredagen och Elle som kommer lanserar preciiiiis sitt företag så nu kan vara lugna - det är jobblunch också :).Man ser i mina ögon att jag är trött och har ont, tack för all omtanke <3 försöker ladda om och hitta peppen... och choklad!I eftermiddag ska vi köra upp mot Småland och spendera helgen där med hela Rickards familj - urmysigt!!


Men nu - steka lax!

Sara:

Men alltså: har folk inget bättre för sig än att ha synpunkter på hur du spenderar din dag? Tycker det är tråkigt att människor ska vara så skeptiska mot att en gör något som inte passar in i ”mallen”. Blir dessutom provocerad av att vissa ser förskolan som något negativt där man absolut ska vistas så minimalt med tid som möjligt, men det är förstås för att vi i vår familj ibland ”behöver” lämna tidigt och hämta sent då vi båda är läkare. Funkar dåligt att dyka upp sent när man ska operera nån tex. Keep up the good work Johanna!

Anonym:

Tycker att folk helt o hållet ska skita i va du gör med din tid. Alla betalar ju för dagisavgiften, inte direkt så att du snor platsen för någon för nöjes skull. Ne sköt er själva o skit i andra, allas jobbsituation ser annorlunda ut

Kommentera inlägget här: