Powered by Jasper Roberts - Blog

Kanelbullebak och bra kundservice

Vilken tur att jag hade förberett en kanelbulledeg innan jag hämtade Charles på förskolan idag för det spöregnade verkligen hela eftermiddagen så vårt lillla bakprojekt passade dunderbra - kanske också eftersom det är kanelbullens dag idag och det skulle såklart firas!
 
 
Man måste ju smaka en massa på degen.... Och äta minst tre när de är varma direkt från ugnen, eller hur? Så himla mysig eftermiddag tillsammans!
 
 
 
 
Och så hann jag hämta ut ett paket jag väntat LÄNGE på, nämligen paketet med mitt nya serum och dagkrämen som hade kommit på villovägar... Först var jag såklart irriterad och arg på att paketet aldrig kom fram men sen när jag mailade med deras kundservice så löste det ett nytt paket väldigt snabbt och la i min favoritögonkräm som plåster på såret - snyggt gjort tycker jag! Man får göra fel ibland, bara man ber om ursäkt och rättar till som de gjorde här.Så - nu ska jag få mitt glow tillbaka med favoritprodukterna! HURRA!
 
Dagkrämen som Sofi Fahrman tipsade om, ska bli spännande att testa! Och så ögonkrämen som de skickade med som jag haft förr och VERKLIGEN gillar samt serumet från Decléor som jag såg att de hade fortfarande nersatt pris på alla tre produkterna så riktigt kap! (alla länkar är adlinks)
 
 
 Men nu ska jag natta Charles, det är vår ensamkväll/natt och Rickard är i Stockholm och jobbar men jag har verkligen börjat tycka om dessa kvällarna som vi får själva och även som JAG får själv när Charles väl somnat... Om jag inte somnar med honom när jag nattar alltså! Skönt är iaf att vi har skalskyddslarm för det gör att jag känner mig lite extra trygg när vi bor själva så här.
 
Nu ska vi sova!
Kommentera inlägget här: