Powered by Jasper Roberts - Blog

Granola och rostade pumpafrön

Men jaaa vilka bra möten jag haft idag, och sen hann jag promenera och hämta Charles idag så vi kunde gå till lekplatsen efteråt och gunga. Jag behövde verkligen frisk luft och lite rörelse i kroppen efter idag men herregud vad bra steg 1 i bröllopskoordinatorutbildningen håller på att bli och det känns superkul att det är så högt tryck på kursen, den kommer sälja slut direkt.


Sen har vi lekt med duplo, dansat, facetajmat med Donna och jag har gjort granola och rostat pumpafrön och kokosflakes medan killarna lekte och sen hann jag med ett yogapass. Superkväll och nu nattar Rickard Charles så jag passar på att blogga...

Pumpafröna köpte vi också i helgen på det där stället så de torrostade jag med salt bara, till och med Charles gillade dem som snacks.Nu ska vi boka resa till..... Dubai!!! Det lät på er som att det var det säkraste kortet och vi har ju redan varit där en gång så vi "slipper" turista och kan bara sola och bada. 

Ha en fin kväll!

Anonym:

"recept" tack :)

Anonym:

Kan varmt rekommendera Kap verde för grym avkoppling . Kram Elin

Johanna:

Åh vi klurar också på Dubai. Var orolig att det skulle kännas fejk och plastigt liksom. Men låter ju härligt att sola och bada. Vill verkligen boka nåt att se fram emot!

Kommentera inlägget här: