Powered by Jasper Roberts - Blog

Glittrande galaklänningar

Inlägget innehåller adlinks
 
 
 
Okej, ni var många som tyckte MER gala när jag började leta klänningar inför Stora Influencerpriset som är nästa vecka och det är alltså där jag ska få vara prisutdelare, superkul men nu börjar jakten på rätt outfit såklart, haha... Jag har ju den där blå klänningen med spets upptill i garderoben som påminner om denna (adlink) från by Malina men jag är sugen på något annat för den hade jag ju i somras och jag vet inte... Sån blå känns lite somrigt..
 
 
Spetsdrömmar härifrån (adlink) men egentligen har jag spanat in något i paljetter... Älskar ju paljetter och den jag hade på lut var det dessvärre släp på så det blev liksom FÖR mycket, haha. Man vill ju inte vara för mycket men inte heller ha en tråkig vanlig klänning... SÅ svårt det här!! 
 
Sen finns det ju dem som är billigare, hittade dessa tre för en betydligt billigare peng med lite mer sparkles...
 
 
Å andra sidan älskar jag ju när typ coola Emila de Poret glider in i en riktigt snygg kostym på såna här tillställningar, i bakåtslickat hår och en statementväska - även om alla andra har superfina klänningar så ser hon liksom alltid mest välklädd ut så jag lutar lite åt en ruskigt snygg kostym annars.... Har en i paljetter på lut dessutom och det låter väl smashing? Kenza och Ebba von Sydow ska också dela ut pris så jag är liksom i modelejonens sällskap - jag får nog boka ett samtal med min stylist inser jag nu. Hon får fixa, haha. Jag har lyxen att fått en MUA bokad och nu ska jag iväg och klippa och färga håret inför såväl galan som en inspelning som jag har nästa vecka. Jag är sugen på att bli lite mörkare igen...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Inlägget innehåller adlinks, vill du veta mer om adlinks så finns information här
 
 
Erika:

Åh så fina 😍 Mina favoriter är bog den grå eller den blå med öppen rygg så snygga.

Svar: Ja öppna ryggar är ju sååå snyggt
JOHANNA KAJSON

Tess:

Men alltså man kan aldrig ha för mycket glitter och paljetter på en gala. All-in säger jag! Herregud så sällan man får chansen ju hehe.

Svar: Sant!!
JOHANNA KAJSON

Sofia:

Den guldiga <3

Svar: som en staty :)
JOHANNA KAJSON

Anna:

Hej! Kan inte du göra en guide om bröllopsklänningar. Vad är det som gäller nu, vart ska man köpa dom. Beställa från nätet (kina) eller köra på en i affär snälla hjälp mig!!!

Svar: Var bor du? :)
JOHANNA KAJSON

Emma Andersson:

Heeej Johanna! Måste få tipsa dig om en helt magisk klänning från Ganni som liknar väldigt mycket på de övre klänningarna du visar men hannar i de undres prisklass. Finns på ganni.com eller på grandpastore.com.
https://www.grandpastore.com/sv/product/11240/flynn-lace-maxi-dress-rosin

Lycka till med jakten, Emma


Svar: Fin, tack!!
JOHANNA KAJSON

Anonym:

Danska märket InWear gör en underbart snygg kostym i mörkröd sammet! Ring och prata med dem och se om du kan få ut en tidigare. Ska landa i butik här nu i oktober nämligen :) Riktogt snygg är den!

Kommentera inlägget här: