Powered by Jasper Roberts - Blog

Fullspäckad vecka

Måndagmorgon och frukost med tända ljus i lugn och ro... Jag har en galet hektiskt vecka framför mig så även om listan på allt som ska göras idag är LÅNG så måste jag försöka hålla ett lugnt tempo eftersom resten av veckan kommer gå i rasande fart...
 
 
Jag fick MÅNGA kommentarer om min gröna klänning igår, jag bär ju sällan grönt men denna nyansen gillade jag jättemycket och framförallt ihop med nya chokladfärgen i håret... Det blev en bra kombo - och allra helst med lilla Olle som matchade oss så fint igår.
 
Grön klänning härifrån (adlink) - där är SÅ många klänningar jag vill köpa där nu dock- allra helst den där i sammet med öppen rygg.
 
Så, vad är det för en massa som ska göras i veckan då? Jo, idag ska jag spela in vlogg som ska klippas och läggas upp inför imorgon, sedan ska jag ta fram inspelningsmaterial inför torsdag då vi förhoppningsvis gör det allra sista klart inför bröllopskoordinatorutbildningen steg 1 - jag vet att ni är många som längtar efter att köra igång! Och så måste jag ta fram outfits till både inspelningen och resten av veckan, skriva veckans bröllopsinlägg och en massa annat.. Full fart men ändå en admindag just idag vilket känns skönt...
 
Imorgon väntar Stockholm och en massa spännande hela tisdagen och onsdagen och då ska mamma bo här hemma för Rickard är också i Stockholm och jobbar så vi bor ihop på hotell där även om vi har jobb på olika håll även på tisdagaskvällen... Och sen är som sagt Mike som gör min utbildning här på torsdag och spelar in heldag och sedan flyger jag upp till Stockholm på fredag igen för Stora Influencerprisets gala och sedan ner igen på lördag för att hänga med våra vänner som är på besök hela helgen. Det vankas champagne och finmiddag på lördag - så mysigt!
 
Så, här behövs mer kaffe, det hör ni va? Och så måste jag klura på hur jag ska få in yogan i veckan och återhämtning... Det är ju det jag lärde mig på rehab och bara för att alla saker känns kul betyder inte det att återhämtning inte behövs så det är kanske det första jag ska planera upp.
 
 
Ha en fin måndag!
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: